28 / 03 / 2024

Altıncı Cadde günleri

Altıncı Cadde günleri

Mobilyadan aksesuara, ev tekstil ürünlerinden ev elektroniğine kadar trendleri yansıtan koleksiyonları ile büyük ilgi gören internet satış sitesi altincicadde.com, ilk defa “Garage Sale” düzenliyor...

EYT'li olmadan prim günleri yanabilir! Sahte sigortaya dikkat

Milyonlarca kişi EYT düzenlemesini iple çekmekte. Geçmişte ailesinin yanında birkaç gün sigortalı yapılan kişilerin primlerinin mercek altına alındığı öne sürüldü. 'Sahte sigorta' yapan kişilerin prim günleri iptal olabilecek.

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altınbaş'ta indirim günleri başladı! Yüzde 35'e varan büyük fırsatı kaçırma! Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta indirim günleri başladı. Kolyeden yüzüğe küpeden bilekliğe her istediğiniz altın ve pırlata takılarda yüzde 35'e varan indirim kampanyasını kaçırmayın! İşte Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın indirim günleri başladı! Altın indirim çadırı nerede? İşte 2022 Altın indirim çadırı!

13.Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır günleri başladı. Vatandaşlar ise altın indirim çadırı nerede? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki 2022 altın indirim çadırı nerede?

Otokar’ın Servis Günleri kampanyasında yüzde 20 indirim fırsatı!

Türkiye'nin öncü otomotiv şirketleri arasında bulunan Otokar’ın, kış mevsimi öncesinde ticari araç sahiplerinin merakla beklediği kazançlı "Servis Günleri" kampanyası başlıyor. İşte merakla beklenen kampanyanın detayları...

Altınbaş indirim günleri devam ediyor! Yüzde 35'e varan indirim kampanyası! Altınbaş fiyat listesi 30 Eylül 2022

Altınbaş'ta indirim günleri devam ediyor. İstediğiniz tüm takılarda yüzde 35' E varan indirim kampanyası sizleri bekliyor. Peki altınbaş altın, küpe, yüzük, bileklik, kolye fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş indirim günleri fiyat listesi 30 Eylül 2022...

Pırlanta baget günleri başladı! Üstelik yüzde 42'ye varan indirimle! Altınbaş pırlanta fiyat listesi 26 Eylül 2022

Altınbaş baget günleri adı altında tüm baget pırlanta yüzük, kolye, ve küpelerde yüzde 35'e varan indirim başlattı. Peki baget kolye, yüzük ve küpe fiyatları ne kadar? İşe Altınbaş Pırlanta 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Akiş GYO'nun altıncı kupon faiz oranı yüzde 4,8049!

Akiş GYO'nun 100 milyon TL nominal değerli 728 gün vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli TRSAIGY92113 ISIN kodlu 3MTRLIBOR'a endeksli tahvilinin 10 Mart 2021'de ödenecek altıncı kupon faiz oranı yüzde 4,8049 olarak belirlendi.

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Akbank'tan 2019'da altıncı konut kredisi indirimi!

Akbank konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka 2019’da altıncı kez konut kredisi faiz indirimine giderek en çok sayıda indirim uygulayan banka oldu...

İtalya’da AVM’ler pazar günleri kapanacak!

İtalya'da hükümetin "aileleri korumak" adına pazar günleri büyük mağazalarını ve alışveriş merkezlerini kapama kararı tartışılıyor.

Altındağ Belediyesi Gültepe'de öğrenci yurdu yaptırıyor!

Altındağ Belediyesi, Gültepe Mahallesi sınırları içerisindeki alanda dükkan + sosyokültürel tesis (Öğrenci Yurdu) yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 7 Mart'ta yapılacak..

McArthurGlen Designer Outlet, Perakende Günleri’ne damga vurdu!

Gürsoy Grup, 29-30 Kasım 2017 tarihlerinde 17.’si gerçekleşen Perakende Günleri’nde, Avrupa’nın Designer Outlet alanında önde gelen markası  McArthurGlen Group ile birlikte imza attığı “McArthurGlen Designer Outlet İstanbul” projesinin prömiyerini yaptı.

Altıncı Cadde günleri Haberi

Altıncı Cadde günleri

Ürünlerin yüzde 80’lere varan indirim oranlarıyla satışa sunulduğu “Altıncı Cadde Garage Sale Günleri”, evinde tarz yaratmak isteyen herkesi  Trump Alışveriş Merkezi’ne bekliyor! Altıncı Cadde Garage Sale, 15 Ekim’e kadar devam edecek. 

Aralık Derneği kurucusu Elif Dürüst ve e-ticaret uzmanı Başak İlhan Çekçeoğlu’nun ortaklığında 2011 yılında kurulan www.altincicadde.com web sitesi, online alışveriş konforunda dünya dekorasyon trendlerini ve yepyeni tasarımları tüketicilerle buluşturmanın yanı sıra düzenlediği kampanya ve özel indirimleriyle de adından söz ettiriyor.

Evine özen gösteren herkesin düzenli olarak takip ettiği ve fırsatlarından yararlandığı altincicadde.com’un merakla beklenen ve ilk defa gerçekleştireceği Garage Sale etkinliği Mecidiyeköy’de yer alan Trump Alışveriş Merkezi’nde başladı.

Evine neşe ve tarz katmak isteyenlere büyük fırsat!

Eviniz ve sevdikleriniz için ihtiyaç duyduğunuz tasarım ürünler “Altıncı Cadde Garage Sale”de yüzde 80’lere varan indirim...