26 / 04 / 2024

Altıncı Cadde’nin Garage Sale Günleri Trump AVM'de başladı!

Altıncı Cadde’nin Garage Sale Günleri Trump AVM'de başladı!

Mobilyadan aksesuara, ev tekstil ürünlerinden ev elektroniğine kadar trendleri yansıtan koleksiyonları ile büyük ilgi gören internet satış sitesi altincicadde.com, ilk defa “Garage Sale” düzenliyor...



Ürünlerin yüzde 80’lere varan indirim oranlarıyla satışa sunulduğu “Altıncı Cadde Garage Sale Günleri”, evinde tarz yaratmak isteyen herkesi  Trump Alışveriş Merkezi’ne bekliyor! Altıncı Cadde Garage Sale, 15 Ekim’e kadar devam edecek. 

 

Aralık Derneği kurucusu Elif Dürüst ve e-ticaret uzmanı Başak İlhan Çekçeoğlu’nun ortaklığında 2011 yılında kurulan www.altincicadde.com web sitesi, online alışveriş konforunda dünya dekorasyon trendlerini ve yepyeni tasarımları tüketicilerle buluşturmanın yanı sıra düzenlediği kampanya ve özel indirimleriyle de adından söz ettiriyor.

Evine özen gösteren herkesin düzenli olarak takip ettiği ve fırsatlarından yararlandığı altincicadde.com’un merakla beklenen ve ilk defa gerçekleştireceği Garage Sale etkinliği Mecidiyeköy’de yer alan Trump Alışveriş Merkezi’nde başladı.

Evine neşe ve tarz katmak isteyenlere büyük fırsat!

Eviniz ve sevdikleriniz için ihtiyaç duyduğunuz tasarım ürünler “Altıncı Cadde Garage Sale”de yüzde 80’lere varan indirim oranlarıyla satışa sunuluyor. En yeni, en farklı, en tasarım ürünlere en uygun fiyatlarla sahip olacağınız Garaga Sale Günleri, evinde trendleri yansıtmak isteyen herkesi kaçırılmayacak fırsatlarla buluşturuyor. 

Orijinal tasarımlar, exclusive ürünler ve ithal koleksiyonlardan oluşan ürünlerini farklı konsept ve temalarla müşterilerinin beğenisine sunan altincicadde.com, Garage Sale Günleri, ağırlıklı olarak özel ithal ürünlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesine yer veriyor.



Geri Dön