29 / 03 / 2024

Altıncı Cadde ürünleri

Altıncı Cadde ürünleri

Orijinal tasarımlar ve ithal koleksiyonlardan oluşan ürünlerini farklı konsept ve temalarla müşterilerinin beğenisine sunan Altıncı Cadde, özel ithal ürünlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesini kaçırılmayacak indirimlerle fırsata çeviriyor.

Altıncı Cadde’nin Garage Sale Günleri Trump AVM'de başladı!

Mobilyadan aksesuara, ev tekstil ürünlerinden ev elektroniğine kadar trendleri yansıtan koleksiyonları ile büyük ilgi gören internet satış sitesi altincicadde.com, ilk defa “Garage Sale” düzenliyor...

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Lor Peyniri 25 TL Tost Peyniri 45 TL Et ve Süt Kurumu süt ürünleri ne kadar? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) süt ürünleri ne kadar? Piyasanın oldukça altında satış fiyatı belirleyen kurumun 21 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. Lor Peyniri 25 TL, Tost Peyniri 45 TL’den satışa çıktı. İşte tüm ürünlerin fiyat listesi…

Güzelleşmenin yolu bu hafta BİM’den geçiyor! 50 lira altı makyaj ürünleri BİM’de! 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’in bu hafta geçerli olacak indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Güzelleşmek isteyenlerin, bakım yapmayı sevenlerin ihtiyacı olacak her şey bu hafta BİM’de indirimde. BİM'in indirimli ürünleri arasında Milka çikolata çeşitleri de var. İşte BİM 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ucuz gıda daha çok kişiye ulaşacak! Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma projesi için protokol imzaları atıldı. İlk etapta 6 şehirde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda üstelik aynı fiyattan satılacak.

Migros’tan Aldım Bitti ürünleri! Bu fırsat kaçmaz…

Migros market her ay birbirinden farklı ürünleri seçerek Aldım Bitti kampanyası üzerinden satışa sunuyor. Mutfak aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar her ay birçok değişik ürün uygun fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Migros mağazalarında Aldım Bitti afişlerinin altında bulabileceğiniz bu ürünlere

Renkay İnşaat Orman Ürünleri Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Renkay İnşaat Orman Ürünleri Kimya Gıda Limited Şirketi Ümraniye’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Recep   Altınkaynak tarafından kuruldu.

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi kuruldu!

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi Beşiktaş’ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tütüncü ve Mourad Guemmaz tarafından kuruldu.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri”, sektörün öncü isimlerini buluşturdu.

Bina altındaki fırınlar saatli bomba gibi!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı,Ekrem İmamoğlu'nun halk ekmeği açıklamasına ilişkin yaptığı konuşmada, fırın ruhsatı verilirken deprem gerçeğinin unutulmaması gerektiğini, bina altındaki fırınların saatli bomba gibi olduğunu dile getirdi...

Altıncı Cadde'den ücretsiz iç mimarlık hizmeti!

Altıncı Cadde, kişiye özel iç mimari proje tasarım hizmetini de ekledi. Müşteriler Trump Towers AVM, Bodrum mağazalarında ve altincicadde.com'da hizmetle bulaşacak.

Altıncı Cadde ürünleri Haberi

Altıncı Cadde ürünleri

Mobilyadan aksesuara, ev tekstil ürünlerinden ev elektroniğine uzanan geniş ürün yelpazesi ve ev dekorasyonunda trendleri yansıtan koleksiyonlarıyla büyük ilgi gören altincicadde.com, evinde tarzını göstermek isteyen herkesi Trump AVM’deki mağazasına bekliyor.


Evine neşe ve tarz katmak isteyenlere büyük fırsat!


Orijinal tasarımlar, exclusive ürünler ve ithal koleksiyonlardan oluşan ürünlerini farklı konsept ve temalarla müşterilerinin beğenisine sunan Altıncı Cadde, özel ithal ürünlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesini kaçırılmayacak indirimlerle fırsata...