20 / 04 / 2024

Altındağ belediyesi kültür merkezleri

Altındağ belediyesi kültür merkezleri

Daha önce Bosna Hersek’in Visoko kentine bir kültür merkezi inşa eden Altındağ Belediyesi şimdi de Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti’nde kültür merkezi inşa ediyor.

Altındağ Beşikkaya'ya yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Mahallesi'nde yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. Merkezin 2017 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Altındağ’a yeni kültür merkezi!

Altındağ Belediyesi, Ali Ersoy Mahallesi’ndeki 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıktı. Yıkımı henüz tamamlanan tesisin yerine, hızla gelişen mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte daha büyük ve daha modern bir kültür merkezi inşa edilecek.

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Altındağ Belediyesi Gagauzya'daki kültür evini restore edecek!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada, Gagauzya'daki kültür evini restore edeceklerini söyledi.

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi açılışa hazır!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Tokat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu kura sonuçları!

Emeklilere özel satışa sunulan okat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu Konutları'nda kura bugün çekiliyor..

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Adapazarı Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kültür merkezi!

Adapazarı Belediyesi, kültür merkezinin toplantı salonu hariç diğer bölümlerinin bir bütün halinde işletme hakkını 10 yıllığına kiraya veriyor..

Altındağ belediyesi kültür merkezleri Haberi

Altındağ belediyesi kültür merkezleri


Daha önce Bosna Hersek’in Visoko kentinde bir kültür merkezi hayata geçiren Altındağ Belediyesi, bu sefer de Gagavuz Türkleri’nin yaşadığı Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti’ne büyük bir yatırım kazandırıyor. Gagavuzya’daki Türklerin faydalanması için bölgeye bir kültür merkezi hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Tiryaki, inşaata 1 ay içinde başlayacaklarını ifade etti.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti Başkanı İrina Vlah’ı makamında ağırlayarak yapılacak kültür merkezi hakkında açıklamalar yaptı. İrina Vlah, önce Altındağ Belediyesi Fen İşleri Kampüsü’ne gitti ve burada ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi sahibi oldu. Değişen Altındağ’ı daha yakından tanıma fırsatı bulan Vlah, daha sonra Başkan Tiryaki’yi makamında ziyaret etti. Altındağ’ın kısa sürede kat ettiği büyük mesafeyi İrina Vlah’a anlatan Başkan Tiryaki, ilçeye yaptığı yatırımlar üzerinde durdu.



Altındağ...