23 / 04 / 2024

altındağ geri dönüşüm projesi

altındağ geri dönüşüm projesi

Cam, metal, plastik, kağıt-karton, kompozit gibi geri dönüştürülebilir ambalaj atıklarının evsel atıklardan ayrı toplanması ve değerlendirilmesi amacıyla, Altındağ'ın genelinde başlatılan geri dönüşüm projesi her geçen gün ilerliyor.

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

Özel okullarda şok! MEB’in ücret dağıttığı ders kitapları geri dönüşüm tesislerine satılıyor!

MEB'in dağıttığı ders kitaplarının bazı özel okullarca kapağı dahi açılmadan geri dönüşüm tesislerine satıldığı, öğrencilerine de kendi kitaplarını 10-25 bin lira arasında fiyata satıldığı ifade edildi.

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Kuruldu!

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Selim Çakır ve Furkan Özata ortaklığında kuruldu.

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aslan, Lıyao Weı ve Mınghua Zhu ortaklığında kuruldu.

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aktaş ve Özcan Aktaş ortaklığında kuruldu.

altındağ geri dönüşüm projesi Haberi

altındağ geri dönüşüm projesi


Türkiye'nin en temiz ilçesi" ünvanını almaya hak kazanan Altındağ Belediyesi, çevre temizliği konusunda çalışmalarını sürdürüyor. 


Cam, metal, plastik, kağıt-karton, kompozit gibi geri dönüştürülebilir ambalaj atıklarının evsel atıklardan ayrı toplanması ve değerlendirilmesi amacıyla, Altındağ'ın genelinde başlatılan geri dönüşüm projesi her geçen gün ilerliyor. 


Proje kapsamında, Karapürçek Mahallesi'ne ve Gültepe 2'nci etap TOKİ konutlarına, dört gözlü dış mekan geri dönüşüm konteynerleri yerleştirildi. 

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri, Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri, ana cadde ve sokaklar, muhtarlık, anaokulları, sağlık ocağı, okul çevreleri, parklar ve siteler gibi vatandaşların yoğun olduğu ve rahat ulaşılabilen noktalara yerleştirilen konteynerler ile çöp sahalarına giden geri dönüşüm atıklarının azaltılması hedefleniyor. 

Ekipler kapı kapı gezerek vatandaşı bilgilendiriyor Karapürçek ve Gültepe mahallelerinin dört bir tarafına yerleştirilen geri dönüşüm kumbaralarının üzerinde hangi atıkların nereye atılacağı...