29 / 03 / 2024

altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yenileme

altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yenileme

Eskiyen ve sürekli tadilat isteyen, Beşikkaya Mahallesi’ndeki Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yeni baştan yapılıyor.

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ziraat GYO'nun 5 Nisan 2022'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Özuysal'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Levent Marmaralı'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına oybirliğiyle karar verildi. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi açılışa hazır!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Ulus ve Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ulus ve Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini açıkladı. 

Hüseyin Anlayan: Alt yapı yenilenmeden üst yapı yapılmıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2017 yılında Fatsa'da toplam 26 adet cadde ve sokakta kaldırım aydınlatması ile asfalt yol çalışması hizmete sunulacak” dedi.

Altındağ'da yatırımlar hız kesmiyor!

Başkan Veysel Tiryaki ile her geçen gün daha fazla değer kazanan Altındağ’da yatırımların ardı arkası kesilmiyor. İlçeye bambaşka bir görünüm kazandıran Başkan Tiryaki, hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor!

Eskiyen ve sürekli tadilat isteyen, Beşikkaya Mahallesi’ndeki Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yeni baştan yapılıyor.

altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yenileme Haberi

altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yenileme


Eskiyen ve sürekli tadilat isteyen, Beşikkaya Mahallesi’ndeki Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yeni baştan yapılıyor. Bundan birkaç ay önce Ali Ersoy Mahallesi’ndeki 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıkarak yerine yenisini yapan ve inşaatı tamamlamak üzere olan Altındağ Belediyesi, bu kez Beşikkaya Mahallesi’ndeki Hüseyin Gazi Kültür Merkezi’ni  yıktı. Altındağ Belediyesi, yepyeni ve daha modern bir kültür merkezinin inşaatına önümüzdeki günlerde başlayacak.  


Dev tesis mahalleye güneş gibi doğuyor


İçinde konferans salonu ile birlikte kadınlar için dersliklerin, spor salonlarının, okuma salonlarının da bulunacağı tesisin inşaatı başladı. Yeni kültür merkezinin, son yıllarda hızla gelişen Beşikkaya Mahallesi ve çevre mahallelere önemli bir katkı yapması bekleniyor.


Yenilenen merkez, faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek. Son teknolojiyle donatılmış, modern konferans salonunda pek çok farklı etkinliğin gerçekleştirilmesi hedeflenirken, geniş ve ferah sınıflarda...