18 / 04 / 2024

Altınoluk kordon projesi

Altınoluk kordon projesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi deniz dolgusu tamamlanan Altınoluk'a 3 milyon lira maliyet ile 3 bin metrekarelik yeni bir kordon inşa ediliyor.

Adra Altınoluk hemen teslim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Adra Altınoluk projesinde hemen teslim fırsatıyla konut satışları sürüyor. Proje 30 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Adra Altınoluk'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek projenin tüm detayları belli oldu. Peki proje nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Trabzon Yomra alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

TOKİ Bolu Seben alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona erecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Seben alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Burdur Karamanlı alt gelir başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı alt gelir grubu projesi için başvurular 1 Haziran 2021 tarihinde başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Çorum Kuruçay alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez Kuruçay alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu alt gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Altınoluk kordon projesi Haberi

Altınoluk kordon projesi


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin deniz dolgusu tamamlanan Edremit ilçesine bağlı Altınoluk tatil beldesine, 3 milyon lira maliyet ile 3 bin metrekarelik yeni bir kordon ve plaj kazandıracak projenin ilk etabı geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, tamamlanan çalışmaları inceledi. 2 bin 844 metrekarelik ahşap kaplı plajın 810 metrekarelik kısmı ve 10 yüzen iskeleden 2’si tamamlandı. Başkan Ahmet Edip Uğur’a, Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Başbakan Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Ömer Sertbaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Yahya Yavuz eşlik etti. 


Aynı anda bin 500 kişiyi şemsiyeler altında plajla buluşturacak olan projenin, hizmete açılan ilk etabı tatilciler tarafından beğeniyle karşılandı. Başkan Uğur öncülüğündeki heyet, çalışmaları inceleyerek tatilcilerle sohbet etti.

Balıkesir Büyükşehir...