07 / 05 / 2024

altınova imar projeleri

altınova imar projeleri

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Kepez'de yer alan Altınova Düden Mahallesi' nde bir araya geldiği vatandaşları, bölgenin imar meselesinin çözümünde gelinen son durumla ilgili bilgilendirdi.

İmar planı çeşitleri nelerdir?

İmar planı, şehir planlamada dikkate alınan bir düzenlemedir. Şehir ve çevre planlama stratejilerinde farklı imar projeleri devreye girer. Peki imar planı nedir, imar planı çeşitleri nelerdir ve özellikleri nelerdir? İşte imar planı ve çeşitleri hakkında bilinmesi gerekenler...

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Kartal'da kuruldu.

Belediye Yalova'da 4 dükkan satıyor! Fiyatlarına inanamayacaksınız!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova Tavşanlı Belediyesi'nde yer alan 4 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Yalova'daki 100 yıllık Ayazma Camisi restore edilecek!

Yalova'nın Altınova ilçesi Ayazma (Soğuksu) köyünde yerleşim alanının yakın bir bölgeye kayması sebebiyle yıllardır kullanılmayan ve çatısı çöken tarihi cami, restore edilecek ve ibadete açılacak.

Yalova'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Yalova İli, Altınova ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Narlıdere kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

Irak'ın Diyala vilayetinde koronavirüs nedeniyle imar projeleri durduruldu!

Irak'ta tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında yaşanan artış sebebiyle Diyala vilayetindeki tüm imar projeleri durduruldu.

Antalya Pir Sultan Abdal Cemevi'nin yüzde 70'i tamam!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova Orta Mahallesi'nde inşa edilen Antalya Pir Sultan Abdal Cemevi'nin yüzde 70'inin tamamlandığını açıkladı.

Kepez Cemevi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova Orta Mahallesi'de yapımı süren cemevini inceledi. Başkan Tütüncü, "İnşallah kısa bir sürede yapımını tamamlayarak, cemevini, Alevi hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız'' diye konuştu.

Altınova Cemevi'nin temeli atıldı!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek Pir Sultan Abdal Cemevi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

altınova imar projeleri Haberi

altınova imar projeleri

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova Düden Mahallesi'nde bir araya geldiği vatandaşlara, yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı. 

Altınova Düden Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Tütüncü, imar meselesindeki sıkıntılara rağmen Altınova'ya yaptıkları önemli hizmetler olduğunu, 2 yeni yol ve Hanımeli Sokak'taki kanalı taşıyarak yaptıkları cadde genişletme çalışmaları sayesinde, Kepez'e çok daha rahat ulaşım imkanı sağladıklarını söyledi. Bu hizmetlerin yeterli olmadığını belirten Başkan Tütüncü, yeterli hizmetlerin gelmesi için bir an evvel el birliğiyle imar sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı. 

Hep birlikte el ele yapacağız Başkan Tütüncü, hukuki engellerin kalkmasıyla yeniden başlattıkları imar uygulaması sayesinde, Altınova'nın yepyeni bir şehir ve Antalya'nın yepyeni ticaret merkezi olacağını dile getirerek, " Altınova'da çok güzel yerleşim bölgeleri olacak. Yine tarım depolama tesisleriyle birlikte tarım alanlarında kalan Altınova'nın, yani imar...