20 / 04 / 2024

ALTSO Ankara Ofisi nerede

ALTSO Ankara Ofisi nerede

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bağış: "İsteseler de istemeseler de Alanya ve bütün turizm bölgelerimiz, AB Bakanlığımızın doğal paydaşları ve AB müzakere heyetimizin doğal üyeleridir" dedi

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Union Ankara HİT Yapı’nın Hittown projesini bünyesine ekledi!

Union İstanbul’un Ankara ofisi olan ve markalara 360 derece iletişim hizmet anlayışı veren Union Ankara bünyesine son olarak HİT Yapı’nın Hittown projesini dahil etti.

Mahall Ankara satış ofisi!

Mahall Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Altınbaşak Doğa satış ofisi!

Altınbaşak Doğa satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara'da Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçirilen proje 63 daireden oluşuyor. 

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Next Level Çayyolu satış ofisi!

Next Level Çayyolu satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Çayyolu'nda hayata geçirilen projede 429 konutta 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipi yer alıyor. 

Marina Ankara satış ofisi!

Marina Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2 bin 566 daireden oluşan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor.

Çayyolu Santra satış ofisi!

Çayyolu Santra satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara  Çayyolu'nun merkezinde hayata geçirilen projede konut, rezidans, ofis ve mağaza bulunuyor. 

TMO'dan Ankara ve Çanakkale'de 39.8 milyon TL'ye 3 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Çanakkale ve Ankara'da yer alan 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

Ankara ve Çanakkale'de 39.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Ankara ve Çanakkale'deki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek..

Meydan Eryaman satış ofisi!

Meydan Eryaman satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Meydan Eryaman projesi Ankara ili, Etimesgut ilçesi, Eryaman’da inşa edilen proje Dörtbey İnşaat ve BCM İnşaat ortaklığında yükseliyor. 

Haldız Grup Ankara satış ofisi!

Haldız Grup Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Haldız Grup tarafından hayata geçirilen proje 500 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip. 

Ankara Oyak Göksupark satış ofisi!

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da inşa ediliyor. Projede toplam 1.876 adet konuta yer veriliyor...

ALTSO Ankara Ofisi nerede Haberi

ALTSO Ankara Ofisi nerede


 Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Alanya ve bütün turizm bölgelerinin, AB Bakanlığının doğal paydaşları ve AB müzakere heyetinin doğal üyeleri olduğunu söyledi.


Bağış, Alanya Ticaret ve Sanayi Odasının (ALTSO) Ankara Ofisi açılışında yaptığı konuşmada, bugün Türkiye’nin turizm başkentinden Türkiye’nin idari başkentine çok önemli bir açılım gerçekleştiğini belirterek, Antalya Ticaret Odasından önce, ALTSO'nun Ankara’da ofis açmasını, Alanya’nın öngörüsünün ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyduğuna dikkati çekti.


Alanya’nın bu ofisi açmakla sadece Türkiye’nin başkentinde değil, aslında Türkiye’nin AB sürecinde de çok önemli bir rol oynadığının altını çizen Bağış, “Alanya, Türkiye’nin AB sürecinde  neden önemli diye soracak olursanız; Türkiye’de tatil yapan ve ülkemizi Alanya’nın misafirperverliğiyle tanıyan herkes, Türkiye’nin AB üyeliğine sıcak yaklaşıyor. İsteseler de istemeseler de Alanya ve bütün turizm bölgelerimiz,...