26 / 04 / 2024

Altunbüken holding iletişim

Altunbüken holding iletişim

75 yıldır kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldan bu yana taahhüt işleriyle var olduğu inşaat sektöründe kendi markasını yaratarak, markalı konut piyasasına giriş yaptı.

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Keleşoğlu Holding'in PR ajansı Bersay İletişim oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding, stratejik iletişim danışmanlığı süreçlerindeki tüm çalışmalarını Bersay İletişim Danışmanlığı ile yürütmeye başladı.

Altunbüken Holding Çemberlitaş'ta otel yapıyor!

Kuyumculuk atölyelerini otel yatırımına çevirip turizme girmeye hazırlanan Altunbüken grubu, gayrimenkul ve kuyumculuk alanındaki işlerine otelciliği ekliyor. İstanbul projesi sonrası hedefte Bodrum ve yurtdışı var

İstwest Bahçelievler Konutları iletişim!

İstanbul'da inşa edilen İstwest Bahçelievler Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi. Fer Yapı ve Boyner Holding imzası taşıyan projede daire büyüklükleri 37 metrekareden başlıyor.

Altunbüken Holding Rekux Topkapı'ya odaklandı!

Altunbüken Holding, Ümraniye ve Ataşehir'de geliştirdiği projelerin ardından Topkapı'ya odaklandı. Şirket, Topkapı'da 45 milyon dolarlık bir karma proje yapmayı planlıyor.

Altunbüken Holding gayrimenkul ve turizme girdi!

Kıymetli maden ve mücevher sektörlerinde faaliyet gösteren 75 yıllık Altunbüken Holding, şimdi yeni sektörlere yatırım yapıyor. Geçen yıl 450 milyon lira ciro yapan holding, 'Relux' markasıyla gayrimenkul ve turizme girdi.

Altunbüken Holding 2 projesiyle 120 milyon TL ciro hedefliyor!

75 yıldır kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldan bu yana taahhüt işleriyle var olduğu inşaat sektöründe kendi markasını yaratarak, markalı konut piyasasına giriş yaptı.

Altunbüken Holding yoluna Relux Gayrimenkul ile devam edecek!

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding şimdi de 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası olan Relux Gayrimenkul ile devam edecek.

Altunbüken holding iletişim Haberi

Altunbüken holding iletişim

Relux markasıyla profesyonellere ve yatırımcılara konut,rezidans ve ofis projeleri geliştiren Altunbüken Holding, 400 milyonTL'Iik cirosunu gayrimenkul projeleriyle 1 milyar TL'ye ulaşmayı hedefliyor. Altunbüken Holding ve RELUX Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, halihazırda iki projelerinin bulunduğunu ifade etti. Altunbüken, "RELUX RSO 50 Suit&Office projemizden 120 milyonTL'lik gelir elde etmeyi planlıyoruz" diye...