29 / 03 / 2024

Altunbüken Holdingden gayrimenkule lüks giriş

Altunbüken Holdingden gayrimenkule lüks giriş

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. İşte şirketin hedefleri...

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı!

Altunbüken Holding ve Relux Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Altunbüken, TÜİK tarafından açıklanan, yılın ikinci çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarını değerlendirdi. Altunbüken, "Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı olarak başı çekiyor" dedi

Relux Ümraniye'nin yüzde 60'ı satıldı!

Lüksü yeniden tanımlayarak ‘Relux’ markası ile şehir merkezlerinde konut geliştiren Relux İcra Kurulu Başkanı Cem Altunbüken “İmzamızı merkezde yayacağız” dedi.

Relux projeleri şehir merkezlerinde yoğunlaşacak!

Lüksü yeniden tanımlayarak ‘Relux’ markası ile şehir merkezlerinde konut geliştiren Relux İcra Kurulu Başkanı Cem Altunbüken “İmzamızı merkezde yayacağız” dedi.

Altunbüken Grubu Çemberlitaş’taki binasını otele dönüştürüyor!

Kuyumculuk atölyelerini otel yatırımına çevirip turizme girmeye hazırlanan Altunbüken grubu, gayrimenkul ve kuyumculuk alanındaki işlerine otelciliği de ekliyor. İstanbul projesi sonrası hedefte Bodrum ve yurtdışı var.

Altunbüken Holding Çemberlitaş'ta otel yapıyor!

Kuyumculuk atölyelerini otel yatırımına çevirip turizme girmeye hazırlanan Altunbüken grubu, gayrimenkul ve kuyumculuk alanındaki işlerine otelciliği ekliyor. İstanbul projesi sonrası hedefte Bodrum ve yurtdışı var

Relux RSO 50 Suit&Office'te metrekaresi 10 bin TL!

Altunbüken Holding'in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits & Office'te rezidans ile süiti birleştirdi. Ümraniye Tepeüstü'nde ortalama m2 fiyatları 10 bin lira olan projede, maliyetler etkin bir biçimde yönetiliyor.

Relux RSO 50 Suit&Office'te teslimler 2016'da!

TÜRKİYE'NİN 75 yıllık markası Altunbüken Holding'in gayrimenkuldeki iddialı markası RELUX, geliştirdiği projelerinde lüksü yeniden yorumlayıp gayrimenkul sektöründe fark yaratıyor.

Altunbüken Holding Rekux Topkapı'ya odaklandı!

Altunbüken Holding, Ümraniye ve Ataşehir'de geliştirdiği projelerin ardından Topkapı'ya odaklandı. Şirket, Topkapı'da 45 milyon dolarlık bir karma proje yapmayı planlıyor.

Relux Gayrimenkul Londra ve Hong Kong'da proje yapacak!

Kıymetli madenler ve kuyumculuk sektörünün önde gelen markası Altunbüken Holding, “Relux” markası ile gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

RELUX RSO 50 Suits&Office’te metrekaresi 10 bin lira!

Altunbüken Holding’in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits&Office’te lüksün tanımını yeniden ele alarak rezidans ile suiti birleştirdi.

Relux RSO 50 Suits&Office'te metrekare 10 bin lira!

Altunbüken Holding’in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits&Office projesiyle ‘lüksün tanımını yeniden ele alarak’ rezidans ile suiti birleştiriyor..

RELUX RSO 50 Suits&Office’te metrekare fiyatları 10 bin TL!

Türkiye’nin en köklü holdinglerinden Altunbüken Holding’in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits&Office’te lüksün tanımını yeniden ele alarak rezidans ile suiti birleştirdi. Projede, cazip yatırım fırsatları sunuluyor.

Altunbüken Holdingden gayrimenkule lüks giriş Haberi

Altunbüken Holdingden gayrimenkule lüks giriş
Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. Şirket şehrin merkezlerinde lüks ve butik gayrimenkul projeleri geliştirecek. 


Altunbüken Holding ve Relux Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, 400 milyon liralık cirolarını gayrimenkul projeleriyle birlikte 3 yıl içinde 1 milyar liraya ulaştırmayı amaçladıklarını söyledi. 


Relux’un Ümraniye Tepeüstü’nde yer alan Relux RSO 50 Suits&Office projesinin yüzde 40’ı satıldı. Ataşehir’de 78 rezidans üniteden oluşan Relux RFF 35 Finance Flats projesinin ise yüzde 35’i satıldı. 


Relux, Topkapı E5 üzerinde karma kullanımlı bir proje planlıyor. Bodrum’da marina, otel ve villadan oluşan ultra lüks proje için de çalışan Altunbüken, 2016 yılı içinde Çemberlitaş’ta butik otel de...