23 / 04 / 2024

alüminyum ithalata ek gümrük vergisi

alüminyum ithalata ek gümrük vergisi

ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross, 1,96 milyar dolarlık alüminyum ithalatına ek gümrük vergileri getirileceğini duyurdu. 18 ülkenin yer aldığı listede Türkiye de bulunuyor.

Hurda alüminyum fiyatları uçtu! İşte 9 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları yükselmeye devam ediyor. Bakırlı alüminyum radyatör 59,80 TL’ye kadar ulaştı. İşte 9 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

Tel alüminyum 41 TL’ye dayandı! Hurda alüminyum alış fiyatları belli oldu! İşte 8 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum alış fiyatları belli oldu! Tel alüminyum hurda fiyatı 41 TL’ye dayanırken bakırlı alüminyum radyatör fiyatı 60 TL’ye kadar çıktı. İşte 8 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları 60 TL’ye dayandı! İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi…

7 Ocak 2023 hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu. Tel alüminyum fiyatı 40 TL’yi aşarken radyatör alüminyum fiyatı 19 TL oldu. Bakırlı alüminyum radyatör ise 59,80 TL’den alıcı buluyor. İşte tüm fiyatlar…

Tel Alüminyum 40 TL! Hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi… Tel Alüminyum 40 TL, Levha Araiş Alüminyum 35 TL, Alüminyum talaş 21,50 TL seviyelerinden satılıyor.

Nurluova İnşaat Otomotiv Tekstil Maden Nakliyat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurluova İnşaat Otomotiv Tekstil Maden Nakliyat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sazak tarafından kuruldu.

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyzi Oflaz tarafından kuruldu.

Shaklo Metal Elektrik Malzemesi Makina Kırtasiye Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Shaklo Metal Elektrik Malzemesi Makina Kırtasiye Alüminyum Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Akkaş tarafından kuruldu.

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Demiralay tarafından kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Smt Alüminyum Limited Şirketi Kuruldu!

Smt Alüminyum Limited Şirketi bugün Başakşehir’de Samet Şeker  tarafından kuruldu.

alüminyum ithalata ek gümrük vergisi Haberi

alüminyum ithalata ek gümrük vergisi

Fox Business'a konuşan Ross, Türkiye'nin de içinde bulunduğu, 18 ülkeden yapılan 1.96 milyar dolarlık alüminyum ithalatına ek gümrük vergileri getirileceğini açıkladı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Ross, ABD hükümetinin bir ön saptamasında alüminyum levhaların ABD'ye boşaltıldığını belirlediğini söyledi.

18 ülke arasında Brezilya, Hırvatistan, Mısır, Yunanistan, Hindistan, Endonezya, İtalya, Umman, Bahreyn, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Güney Afrika, Güney Kore, İspanya, Almanya, Tayvan ve Türkiye'nin de olduğunu belirten Ross, ABD Uluslararası Ticaret Komisyonu'nun son kararını Şubat 2021'de açıklayacağını söyledi.

Ross, en yüksek ek vergi oranının yüzde 52 ila yüzde 132 arasında bir oranla Almanya'ya uygulanacağını, Almanya'yı ise Bahreyn'in takip ettiğini ifade etti. 

Çin'in ise listede olmadığını söyleyen Ross, Pekin'in alüminyum ürünlerine zaten ek vergi uygulandığını hatırlattı. 

Ross, salgın sırasında ABD'de belirli ürünlerin tüketimindeki artışın, alüminyum levha fiyatlandırmasının...