27 / 04 / 2024

Alya Mercan faiz kampanyası

Alya Mercan faiz kampanyası

Akkuş Gayrimenkul’ün stratejik ortağı olduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Beylikdüzü- Kavaklı’da hayata geçirilen Alya Mercan projesinde yüzde 0,97 faiz fırsatı sunuluyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

Vesen Yapı’nın İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da, İller Bankası arsası üzerinde inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajlarının sunulduğu fırsatlar başladı.

Alya Mercan'da yüzde 0,97 faiz fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul’ün stratejik ortağı olduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Beylikdüzü- Kavaklı’da hayata geçirilen Alya Mercan projesinde yüzde 0,97 faiz fırsatı sunuluyor.

Alya Mercan fiyat!

Alya Mercan fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 84 daire bulunuyor. 

Alya Mercan nerede? 

Alya Mercan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler lansamana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. 

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 720 bin TL’den başlıyor!

BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olarak tanımladığı Alya Onist projesinde 0.64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Alya Grandis’te kredili alımlar arttı!

GYODER, İNDER ve Konutder’in liderlik ettiği düşük faiz ve yüzde 20 indirim kampanyasına katılan Alya Grandis projesinde kredili alımlarda artış yaşandı..

Konut kredisi faiz oranları arttı mı

Konut kredileri “tabela faiz oranını ” artırmasının yanı sıra, pazar payını kaybetmek istemeyen ya da bu faiz artışı rekabetine aldırış etmeyen bankalar fırsattan yararlanıp   konut kredileri kampanyalarıyla cazip faiz oranlarını tüketiciye sunuyor

Üç banka konut kredisi faiz oranını yükseltti!

Bu hafta üç bankanın konut kredisi faiz oranı yükseldi. Diğer bankaların faiz oranlarında ise değişiklik olmadı

Konut kredisi faiz oranlarında yükseliş sürüyor!

Bu hafta üç banka konut kredisi faiz oranlarını yükseltirken iki banka da faiz oranlarında indirim yaptı...

Konut kredilerinde faiz oranları artmaya başladı

2009 yılından itibaren düşüş eğilimine giren konut kredisi faizleri geçtiğimiz haftadan itibaren yükselişe geçti. Merkez Bankası'nın mevduat munzam karşılık oranlarını artırmasının ardından, konut kredisi faiz oranlarını artırması sektörde olumsuz bir hav

Konutta faiz moral bozdu sektör bankacılığa soyundu

Bankaların tek tek konut kredisi faiz oranlarını artırdığını açıklaması, konut sektöründe moralleri bozdu. 'Artış sürerse alarm zilleri çalmaya başlayacak' diyen sektör temsilcileri, kendi dinamiklerini devreye sokup, 'bankacılığa soyunma' hazırlığında

Kat mülkiyetine tabi olan binalarda faiz talep edilir mi

Bir binada ödemelerini geciktirenlere elbette faiz uygulanabilir. Ancak kat mülkiyetine tabi binalarda genelde faiz talep edilmez, çünkü yasa aylık yüzde 5 gecikme tazminatı talep etme hakkı tanımıştır  

Alya Mercan faiz kampanyası Haberi

Alya Mercan faiz kampanyası

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yenilikçi markaları arasında yer alan Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, 2021'in ilk projesi Alya Mercan’da yatırımcılar için benzersiz bir ödeme avantajı sağlıyor. 5 bin 548 metrekarelik alan üzerinde, 4 blokta 4 katlı olarak hayata geçirilen, 84 daireden meydana gelen projenin inşaat çalışmaları hızla sürerken, yatırımcılardan gelen talep karşısında oldukça avantajlı bir ödeme planı meydana getirildi. Bu kapsamda her büyüklükteki daire için yüzde 0.97 faiz oranıyla 120 aya kadar uzanabilen vadelendirme avantajı sağlanıyor. Alya Mercan projesinde 97 ile 326 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip dairelerin fiyatları 600 bin TL’den başlayıp, 3 milyon TL’ye kadar yükseliyor.

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat olarak, 2021 yılının ilk projesi Alya Mercan ile yatırımcıları Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi Kavaklı’da “Nefes aldıran...