28 / 03 / 2024

Alya Penta banka kredisi

Alya Penta banka kredisi

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Alya Penta'da teslimler Nisan 2018'de!

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Alya Penta 8 prestijli okula komşu!

Eğitimde kaldırılan TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90’ının adreslerine en yakın okullara kayıt yaptıracak.Alya Penta projesi 8 prestijli okula komşu konumda yükseliyor.

Akkuş Gayrimenkul'e Lübnanlı ortak!

Beylikdüzü'ndeki Alya Penta projesinin satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı iş adamı Ahmet Hatip ile ortak oldu.

Alya Penta'da erken teslim müjdesi!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Penta'da teslimler 6 ay önce çekildi. Nisan 2018'de teslim edilecek projenin temi Ekim 2016'da atılmıştı... 

Akkuş Gayrimenkul 2 yeni projesini 2018'de satışa çıkarıyor!

Satış sürecinin devam ettiği Alya Penta projesinin örnek dairesini tamamlayan Akkuş Gayrimenkul iki yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Alya Penta sakinleri Yaşam Vadisi'ne komşu oldu!

Beylikdüzü Belediyesi'nin 19 Mayıs'ta açılışını yaptığı Yaşam Vadisi kentin nefes alacağı noktalardan biri olmaya hazırlanırken, Alya Pentalılar da bu dev parka komşu olmanın heyecanını yaşıyor.

Akkuş Gayrimenkul'den 3 yeni proje!

Alya Penta Konakları'nın satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul 3 yeni proje daha hayata geçirecek. İşte Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Alya Penta'da banka kredili satışlar başladı!

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

Alya Penta Sitesi fiyatları!

Akkuş Gayrimenkul imzasıyla yükselen Alya Penta Sitesi fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 100 konut ve 8 dükkandan meydana geliyor.

Beylikdüzü Alya Penta ödemeleri!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Beylikdüzü Alya Penta projesi 100 konut ve 8 dükkan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Alya Penta ödemeleri...

Alya Penta Beylikdüzü ev fiyatları!

Alya Penta Beylikdüzü ev fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Alya Penta projesinde 2+1'den, 5+1 dublekslere kadar seçenekler sunuluyor...

Alya Penta banka kredisi Haberi

Alya Penta banka kredisi


Akkuş Grup, Beylikdüzü’nde devasa kent parkına komşu arazide yükselen yeni projesi Alya Penta’da banka kredili satışları başlattı. Yapı Kredi ve İş Bankası ile yapılan özel anlaşmayla birlikte Alya Penta’da 48 aya varan vadelerde sıfır faizle konut sahibi olma imkanı tanındı. Projenin örnek dairesi yakın zamanda ziyarete açılıyor. Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da özel faiz oranıyla banka kredili satışlar başladı. 30 milyon TL yatırım değeriyle temelleri Ekim 2016 tarihinde atılan Alya Penta projesinde alıcılar artık dilerlerse İş Bankası ve Yapı Kredi Bankasıyla yapılan özel anlaşma sayesinde, 48 aya varan vadelerde sıfır faizle ödeme yapabilecekler. Örnek dairesi bir ay içinde ziyarete açılacak olan 50 konutluk projede ortalama metrekare fiyatları 4 bin 200 liradan...