26 / 04 / 2024

Amad GY

Amad GY

Daha önce Dubai, Ürdün, Arabistan gibi Körfez ülkelerinde çeşitli gayrimenkul projeleri yapan Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul Geliştirme firması önümüzdeki dönemde Türkiye’de ses getirecek konut projelerine imza atmaya hazırlanıyor.

Ocak'ta merkezi bütçe de kira krizinden kaçamadı: Bina kiralama giderleri yüzde 141 yükseldi! 

CHP Milletvekili Türker Ateş, kira krizi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve devletin de kira krizinden kaçamadığına, berkezi bütçeden karşılanan bina kiralama giderlerinin yüzde 141 arttığına dikkat çekti. 

TOKİ Tuzla mağdurları ve Murat Kurum anlaşamadı: Taksitlere 6 ayda bir zam yapılması önlenemez!

TOKİ Tuzla mağdurları ve İBB Başkan adayı Murat Kurum, zamlar konusunda anlaşamadı. Peki o görüşmede neler konuşuldu? Murat Kurum ne teklif etti? İşte ayrıntılar...

Seb Gy İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seb Gy İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Acar tarafından kuruldu.

Alba Gy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Gy İnşaat Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Enver  Albayrak ve Birsen Baraz tarafından kuruldu.

Maslak Gy Gayrimenkul  Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak Gy Gayrimenkul  Anonim Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Uysal tarafından kuruldu.

Eman Gy Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eman Gy Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Özdemir ve Ali Deniz tarafından kuruldu.

GY Garanti Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

GY Garanti Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semih Karakaş tarafından kuruldu. 

Başarılı projeler satış sorunu yaşamıyor!

Northland Ankara projesini hayata geçiren İntegra Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, başarılı projelerin satış sorunu yaşamadığını söyledi.

Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Kartal Wings'e yoğun ilgi!

Amad Gayrimenkul‘un Umran Yapı ortaklığıyla geliştirdiği Kartal Wings projesi, Arap ülkesinden fuara katılan firmaların beğenisini kazandı..

Gayrimenkul sertifikası tekrar gündeme gelecek!

Gayrimenkul Sertifikası yeni finansal yatırım aracı olarak hayatımıza girmişti ancak istenilen başarıya ulaşamadı. Gayrimenkul Sertifikası yeniden masaya yatırıldı. 

Çankaya Cubes Ankara güncel fiyat bilgisi!

Ankara Çukurambar'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesi, Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY imzasına sahip. Cubes Ankara güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlıyor...

Çukurambar Cubes Ankara konut fiyatları!

Çukurambar Cubes Ankara konut fiyatları 420 bin TL'den başlıyor. Proje Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığıyla inşa ediliyor...

Cubes Ankara'da 350 bin TL'ye!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığında inşa edilen Cubes Ankara projesinde 420 konut yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu proje 26 ve 32 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. 

Amad GY Haberi

Amad GY

Suudi Arabistan kökenli Amad GY, yatırım tercihini Türkiye’den yana kullanıyor


Daha önce Dubai, Ürdün, Arabistan gibi Körfez ülkelerinde çeşitli gayrimenkul projeleri yapan Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul Geliştirme firması önümüzdeki dönemde Türkiye’de ses getirecek konut projelerine imza atmaya hazırlanıyor. 2013 yılında Türkiye’de resmi olarak faaliyetlerine başlayan firma, bugüne kadar çeşitli sayfiyelik projeler ve pansiyon projeleri hayata geçirdi. Şimdi ise İstanbul’da konut projesine girmek isteyen firma, yaptığı çalışmalar neticesinde aradığı özelliklerde projeyi Kartal bölgesinde uygulamaya koyuyor.


Amad Gayrimenkul, 2012 yılında 20 kişilik araştırma ekibiyle birlikte Avrupa’nın değişik ülkelerinde ve Türkiye’de yaptığı araştırma neticesinde 12 Avrupa ülkesi arasında yatırım yapılabilir ülkeler içerisinde ilk sırada olması nedeniyle dış yatırımlarını Türkiye’ye yönlendirmeye karar verdi. 


12 yıl önce bir aile firması olarak Suudi Arabistanlı Alduhaim ailesi tafafından...