29 / 03 / 2024

amasya İyilik Hareketi üyeleri kira

amasya İyilik Hareketi üyeleri kira

Amasya'nın Taşova ilçesinde İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını karşıladı...

Amasya'da İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını ödedi!

Amasya'nın Taşova ilçesinde İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını karşıladı...

Deniz Feneri Endonezya'daki 500 yıllık camiyi yeniden inşa etti!

Deniz Feneri İletişim Koordinatörü Recep Koçak, Bağcılar’daki İnanç ve Medeniyetimizde İnsana Saygı ve İyilik Hareketi söyleşisinde "Endonezya Açe’de yıkılan 500 yıllık ecdat camisini Deniz Feneri olarak yeniden inşa ettik.” dedi.

Amasya'da tarihi mekanlar restore ediliyor!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, restorasyonu yapılan Çilehane Camii ve Ezinepazar Köyünde bulunan Selçuklu döneminden kalan Taşhanda incelemelerde bulundu.

Amasya Yeşilırmak Şişirme projesi onaylandı!

Amasya’da Yeşilırmak üzerinde gerçekleştirilecek proje, Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan onay aldı. "Yeşilırmak Şişirme Projesi" tamamlandığında ırmakta yaz ve kış su oyunları, sandal sefası, jet ski turları yapılabilecek.

Amasya'da Aşıklar Müzesi açıldı!

Amasya'da ilginç işler yapılıyor. Aşıklar Müzesi açıldı. Şimdi Türkiye'nin ilk Irmak Şişirme projesine başlanıyor. Sanayi için yer sorunu var. TİGEM'den yer istiyorlar.

Amasya Merzifon Sofular Mahallesi TOKİ fiyat!

Amasya Merzifon Sofular Mahallesi TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 82 bin 641 TL'den başlıyor. Projede 75,11 metrekarelik 2+1 daireler kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi Konutları!

Başvuruları bugün başlayacak olan TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 12 peşinatta 180 ay vade yapılıyor. Projede başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları bugün başlıyor. Toplam 220 adet konutun kurayla satışa sunulduğu projede daire fiyatları 82 bin 641 TL'den başlangıç gösteriyor.

Amasya Merzifon Sofular Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Daire fiyatları 82 bin 641 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Amasya Sofular Mahallesi'nde başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Peki Amasya Merzifon Sofular Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman yapılacak?

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları yarın başlayacak. Daire tipleri arasında 2+1'lerin yer aldığı projede toplam 220 adet konut kura yöntemi ile satışa sunulacak.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular başvuru 2015!

Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi'nde 220 adet konut kurayla satışa sunuluyor. İşte TOKİ Amasya Merzifon Sofular başvuru 2015 detayları...

Amasya Merzifon Sofular TOKİ başvuru tarihi!

Amasya Merzifon Sofular TOKİ başvuru tarihi 16 Mart - 31 Mart tarihleri olarak belirlendi. Daire fiyatları 82 bin 641 TL'den başlayan projede 2+1 olarak tasarlanan konutlar bulunuyor.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları ne zaman?

Kura çekilişi 17 Nisan'da gerçekleşecek olan TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi'nde 220 adet konut kurayla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

amasya İyilik Hareketi üyeleri kira Haberi

amasya İyilik Hareketi üyeleri kira

Amasya'nın Taşova ilçesinde şair ve yazar Kasım Alper Özdemir (sağda) ile gönüllü gençlerin oluşturduğu"İyilik Hareketi", ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş çeki verdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın da iş yerinin bir aylık kirasını ödedi.

Ayrıntılar geliyor..