27 / 04 / 2024

Amasya toki projesi 2022

Amasya toki projesi 2022

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya projesi için beklenen tarihini açıkladı. Merakla beklenen TOKİ Amasya projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya projesi için yeni tarih açıklandı! 186 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya projesinde yer alan konutların ihalesi 15 Ocak tarihinde yapılacak.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya İlk Evim, İlk İş Yerim 2022 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Amasya projesi kapsamında İlk Evim, İlk İş Yerim 2022 kuraları çekildi. İşte TOKİ Amasya 2022 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den '3 yıllık TOKİ projesi yeni diye sunuldu' başlıklı haberler için flaş açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, "3 yıllık TOKİ projesi, yeni diye sunuldu" başlığıyla sunulan haberlerdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydederek flaş bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

TOKİ Amasya projesi için beklenen tarih geldi! 425 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Yeni konut üretimlerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Amasya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

TOKİ Amasya projesi için düğmeye bastı! 125 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin merakla beklenen Amasya projesiyle 125 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

10 soruda Tokat Pazar TOKİ projesi!

TOKİ'nin Tokat projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Tokat Pazar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Tokat Pazar TOKİ'ye nasıl başvurulur? Tokat Pazar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Çat TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Çat projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Çat TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Çat TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Amasya toki projesi 2022 Haberi

Amasya toki projesi 2022

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya projesi için beklenen tarihini duyurdu.

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya'da toplam 87 adet konut inşa edecek.

Peki TOKİ Amasya projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar...
 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ'nin Amasya projesi Merkez ilçesinde inşa edilecek.

87 adet konutun yer aldığı projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

TOKİ Amasya projesinin ihalesi E-İhale yöntemiyle yapılacak. Amasyalıların yüzünü güldüren projenin 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 400'e yakın ucuz konut geliyor! Kahramanmaraş'ın o ilçeleri için son dakika müjdesi!

TOKİ'den 4.313 yeni konut geliyor! Ucuz...