28 / 03 / 2024

Ana gayrimenkulün Yönetimi

Ana gayrimenkulün Yönetimi

Site yönetim kurulu tarafından hazırlanması gereken site yönetim planı kapsamında, ana gayrimenkulün yönetimine, ana gayrimenkulün bölümlerine, ana gayrimenkulde uyulması gereken kural ve yasaklara ve dairelerin kullanım şekli gibi hususlara yer veriliyor

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Abuzer Kayhan tarafından kuruldu.

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda Sabahattin Tosun tarafından kuruldu.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Palturkey Gayrimenkul Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Palturkey Gayrimenkul Proje Yönetimi Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abubaker Amer ve  Quba Group İnşaat Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim tarafından kuruldu.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi dün  2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli Ercan Öztürk tarafından açıldı.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 26 Mayıs 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 3 Haziran 2021 tarihinde tescil edildi. 

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Özgül ve Nülüfer Özlem ortaklığında kuruldu.

Ana gayrimenkulün Yönetimi Haberi

Ana gayrimenkulün Yönetimi

Site yönetim planı örneği!

Konut siteleri, site yönetim kurulu tarafından hazırlanan site yönetim planına göre yönetiliyor. Site yönetimi planı kapsamında, siteyi ve site sakinlerini ilgilendiren tüm hususlara yer verilmesi gerekiyor. Peki bir site yönetim planı nasıl hazırlanır diyorsanız, aşağıda yer alan site yönetim planı örneği ni inceleyebilirsiniz.



Örnek site yönetim planı..


........... SİTESİ YÖNETİM PLANI

1. Bölüm 

GENEL HÜKÜMLER


Ana gayrimenkulün Yönetimi


Madde 1- Kat mülkiyetine çevrilmiş bulunan , ...............  ili, ..................  ilçesi, .......... mahallesi, .......... sokakta (caddesinde ), .......... pafta,  ........ parsel sayılı ve  .......... numaralı arsa ve üzerindeki ................ bağımsız bölümden ve toplam ....... Bloktan oluşan ibaret ............ Sitesi Kanunun emredici hükümleri saklı kalmak şartıyla, Kat Malikleri Kurulunca  kabul edilen bu Yönetim Planına göre yönetilir.


Ana gayrimenkulün Bölümleri


Madde 2- Ana gayrimenkul .... bodrum, ..... zemin,....normal...