20 / 04 / 2024

anadolu arastası açılış tarihi ne zaman

anadolu arastası açılış tarihi ne zaman

Anadolu Arastası’nın 2013 yılının son toplantısında teknik ve idari sorumlular Başkan Mustafa Bozbey’e bilgi verdi. Alt yapısı yaza kadar tamamlanması planlanan projede uygulanacak olan bölgesel evlerin mimari projeleri de hazırlanıyor...

İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışa hazırlanıyor!

İstanbul Havalimanı'nda açılacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler uçak bakımı, ulaştırma hizmetleriyle, yiyecek ve içecek hizmetleri alanlarında eğitim alacak.

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikası 60 milyon TL'ye satıldı!

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikasının bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların KDV hariç toplam 60 milyon TL bedelle Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına satılmasına karar verildi.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılıyor!

Konaklı Kayak Merkezi'nin 3 bin 170 rakımlı Karakaya Tepesi'nde yer alan Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılıyor. Gözlemevi toplam 200 milyon TL'ye inşa ediliyor.

700 yıllık Alaaddin Cami bugün ibadete açılıyor 

Anadolu beylikleri döneminde Karamanoğlu Alaaddin Bey'in yaptırdığı Alaaddin Cami'sinde restorasyon çalışmaları tamamlandı. Alaaddin Cami bugünkü cuma namazıyla yeniden ibadete açılıyor.

Kasap Döner, Anadolu'ya açılıyor!

Kasap Döner, Anadolu'ya açılma kararı aldı. Kasap Döner Yönetim Kurulu Başkanı Sarıtaş, "2018 sonunda 75 şubeye, 2019 sonunda ise 100 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Yeni dönemde Anadolu'ya yayılacağız" dedi…

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

Toros Dağları 20 tünelle aşılıyor!

Akdeniz ve İç Anadolu'yu birbirine bağlayan ve "ölüm yolu" olarak adlandırılan Toros Dağları 20 yeni tünelle aşılıyor.

Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı bugün açılıyor!

Anadolu Yakası’nın ikinci metro hattı olan Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı bugün saat 16:00'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor.

Mardan Palace Mart 2018'de açılıyor!

Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor. Dolmabahçe, Anadolu ve Avrupa olmak üzere üç kısımda 546 odadan oluşan Mardan Palace, Mart 2018'de açılıyor.

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

Ilgaz Tüneli yarın açılıyor!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı’na inşa edilen tünel yarın açılıyor. Bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, sürücülerin İç Anadolu’dan Batı Karadeniz’e kolay ve hızlı ulaşmasını sağlıyor.

Avrasya Tüneli bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla açılacak olan, Avrupa ve Anadolu yakasını Boğaz’ın altından bağlayan Avrasya Tüneli bugün açılıyor.

anadolu arastası açılış tarihi ne zaman Haberi

anadolu arastası açılış tarihi ne zaman


Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından yapılması planlanan Türkiye’ye örnek olacak Anadolu Arastası projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Anadolu Arastası’nın aylık olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı. 2013 yılının son toplantısında teknik ve idari sorumlular Başkan Mustafa Bozbey’e bilgi verdi. Alt yapısı yaza kadar tamamlanması planlanan projede uygulanacak olan bölgesel evlerin mimari projeleri de hazırlanıyor. Projenin üst yapı ihalesi de yaz aylarında yapılarak, inşaat çalışmalarının start alması hedefleniyor. Toplantıya katılarak sürpriz yapan CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi adayı Necati Şahin, Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye’yi kucaklayacak Anadolu Arastası projesine övgülerde bulundu.


Kentte mozaiklerin çoğaldıkça kültürün de arttığını ifade eden Şahin, “Nilüfer Belediyesi çok önemli bir projeye imza atıyor. Herkes bu projeye destek vermeli. Umarım yapılacak olan yerel seçimler sonrası biz Büyükşehir Belediyesi olarak bu projeye destek...