19 / 04 / 2024

anadolu bulvarı

anadolu bulvarı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin açılmasıyla protokol yolu olan Anadolu Bulvarı çevresi yatırımcıların yeni ilgi odağı oldu. Gayrimenkul uzmanları Eskişehir Yolu'na olan ilginin ulaşım sorunu nedeniyle azalacağını belirtiliyor.

Onur Öngün: Anadolu Bulvarı lokasyonuyla yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Başkent Ankara’nın büyümesiyle bazı bölgelerde yaşanan yığılma beraberinde çok sayıda sorunu da getirirken, bakir; buna karşın kent merkezine yakın lokasyonlar öne çıkmaya başladı.

ODTÜ yoluna asfalt seriliyor!

Ankara’ da tartışmalara neden olan ve Anadolu Bulvarı’ nı Konya Yolu’ na bağlayacak olan yolun Ortadoğu Teknik Üniversitesi' nin içinden geçen bölümünde asfalt çalışması başladı...

ODTÜ arazisindeki yol güzergahı!

ODTÜ: "Sayın Bakanla (Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar) konuşulan yol, Anadolu Bulvarı’ nın devamı olan ve ODTÜ’nün sınır bölgesinden kuzey-güney doğrultusunda geçen yol değil"...

Ankara Yenimahalle'de 15 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedik-imar Mahallesi, Anadolu Bulvarı, 64800 ada 3 parselde yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Ankara Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor!

Anadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği bölgede 140 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor. 

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Ankara “U” dönüşü köprüsü açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

Ankapark Köprüsü hızla yükseliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olacak Ankapark 'tan, Anadolu Bulvarı Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlayacak köprünün çalışmaları hızla devam ediyor.

Ankapark'ın önüne köprü geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olan Ankapark’ın, Anadolu Bulvarı kısmına üst geçit köprüsü yapıyor.

Ankara Hurdacılar Sitesi'nin yeni köprüsü tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

anadolu bulvarı Haberi

anadolu bulvarı

Her geçen yıl günlük yaşam ve iş telaşı katlanarak artarken, özellikle büyükşehirlerde günlük yaşamın en önemli sorunu olan ulaşım sıkıntısının boyutu da günbegün fazlalaşıyor. Başkent Ankara'da bu telaşa bir de kentin büyümesiyle bazı bölgelerde yaşanan yığılma eklenince, trafik ciddi problem haline geliyor. Son yıllarda ulaşım kolaylığının gayrimenkul değerlemesinde ciddi katkı sağlamaya başladığını ifade eden gayrimenkul yatırım uzmanları, yatırım yapacaklara bakir; buna karşın kent merkezine yakın ve ulaşım sorunu olmayan bölgelere yönelmeleri önerisinde bulunuyor. Ankara'nın kent gelişimine yatırımlarıyla yön veren Onursal AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, İstanbul nasıl Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli ve Sakarya ile birleştiyse Ankara'nın da hızlı bir coğrafi gelişim içinde olduğunu söyledi. Bu büyümenin kentin kalkınması için son derece önemli ve gerekli olduğunu bildiren Öngün, "Günümüzde gayrimenkul...