26 / 04 / 2024

Anadolu Çarşısı görücüye çıktı

Anadolu Çarşısı görücüye çıktı

Çayırova-Şekerpınar lokasyonunu kendine üs olarak seçen ve ilk projelerini 2004'te bu bölgede gerçekleştiren Anka Yapı, 15 bin metrekarelik kapalı alana sahip Anadolu Çarşısı'nı satışa sundu...

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul 16 Mayıs'ta görücüye çıkıyor! 

“Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi OTOAVM”si sloganı ile tanıtılan Autogross İstanbul 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkıyor.

Tiny House'lar İstanbul'da görücüye çıktı: Sektöre yeni soluk getirecek! 

Dünayayı kasıp kavuran Koronovirüsün insanlara çok fazla yaşam alanı bırakmadığı gerekçesiyle yapılan Tiny House (Küçük Evler) İstanbul'da görücüye çıktı.

Evler artık internetten görücüye çıkacak!

Dünyanın önde gelen fuarları bu yıl Koronavirüs nedeniyle açılmadı. Virüs nedeniyle ileri tarihli fuarlar dijital fuarcılık dönemine başladı. İlk dijital fuar duyurusunu MİPİM yaptı. Duyuruya göre evler görücüye internet üzerinden çıkacak.

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Mega projeler görücüye çıkıyor!

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü gibi mega projeler İstanbul’da görücüye çıkacak. Dev projeler ilk kez en kapsamlı şekilde sunulacak. 

Sinpaş Finans Şehir görücüye çıktı! 475 bin TL'ye!

Sinpaş Yapı, dünyanın yeni finans üssü İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yanı başında, az katlı mimarisi ve sıcak sokak konseptiyle hayata geçirdiği Sinpaş Finans Şehir'i görücüye çıkardı.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare görücüye çıktı!

Beykoz Belediyesinin kentsel yenilemede örnek ve öncü olarak hazırladığı ilk projesi Tokatköy Şehr-i Sitare görücüye çıktı. Projenin detayları düzenlenen istişare toplantısıyla ilçe sakinleriyle paylaşıldı.

Kıyı İstanbul projesi 4 Nisan'da görücüye çıkacak!

4 Nisan'da görücüye çıkacak Kıyı İstanbul projesi 240 milyon Euro yatırımla Büyükçekmece’de yükselecek. Projede marina, butik otel ve 7 caddeden oluşan açık hava müzesi niteliğindeki çarşı birimleri yer alacak.

Bursa Central Balat projesi görücüye çıktı!

Bursa’nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat görücüye çıktı. Teslimleri 2019'un sonunda başlayacak olan projenin yüzde 40'ı satıldı..

Anadolu Çarşısı görücüye çıktı Haberi

Anadolu Çarşısı görücüye çıktı

Çayırova-Şekerpınar lokasyonunu kendine üs olarak seçen ve ilk projelerini 2004'te bu bölgede gerçekleştiren Anka Yapı, 15 bin metrekarelik kapalı alana sahip Anadolu Çarşısı'nı satışa sundu. Anadolu Çarşı'nın bölgenin gelişimine katkısının büyük olacağını vurgulayan Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, küçük esnafı kalkındıracak bir projeyle hareket etmek istediklerini dile getirdi. Bölgeye en yakın AVM'nin 17 kilometre uzakta olduğunu ifade eden Temel, "21 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen projede dükkânlar 90 binden, konutlar ise 75 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Günlük 10 bin ziyaretçi beklediğimiz çarşı ile bölge ekonomisini canlandıracağız. Buranın toplam yatırım değeri ise 150 milyon lira" diye konuştu. 


Sabah...