28 / 03 / 2024

Anadolu Sakatlar Derneği

Anadolu Sakatlar Derneği

Derneğin genel başkanı Osman Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, engellilerin kentleşmesi için 2009'da Anadolu Engelliler Kenti Toplu Konut Yapı Kooperatifini kurduklarını söyledi. 220 bin dönümlük arazide engelli kenti oluşturuldu...

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği yurt dışı fuarlarına katılacak!

Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), yurt dışmdaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği kuruldu!

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD)’in basın lansmanı 29 Ocak Perşembe günü Büyük Kulüp’te yapıldı.

İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği basın toplantısı 29 Ocak'ta!

Mehmet Sadıkoğlu liderliğinde kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Mühendisleri Derneği (AYİD) tüm inşaatçıları aynı çatı altında toplamak suretiyle 29 Ocak 2015 Perşembe günü basın toplantısı düzenliyor.

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek!

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin altında bulunan dükkanın 5 yıllığına ihale ile kiraya verilmesi kararı oy birliği ile alındı.

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği kuruldu!

Türkiye ve dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olan enerji ve ısı tasarrufu alanında önemli bir adım daha atıldı. Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) faaliyete geçti.

Enerji Tasarrufu Derneği kuruldu!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) tarafından yapılan açıklamaya göre, Derneğin hizmet kapsamı Türkiye'de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek olacak...

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Kültürel Aşçı Değişimi Projesini başlattı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek. Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Erciyes Üniversitesi yeni hizmet binası için İstanbul Develiler Derneği ile protokol imzalandı!

Erciyes Üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı....

Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ’nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Soma'daki anaokulunu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 23. Anaokulu, 13 Mayıs 2014’te Türkiye’yi yasa boğan maden faciasının yaşandığı Manisa’nın Soma ilçesinde 18 Eylül 2014 Perşembe günü düzenlenen törenle açıldı.

Anadolu Sakatlar Derneği Haberi

Anadolu Sakatlar Derneği

Anadolu Sakatlar Derneğince kurulan kooperatif ile Kayseri'de 220 bin dönümlük arazide engelli kenti oluşturuldu. 


Derneğin genel başkanı Osman Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, engellilerin kentleşmesi için 2009'da Anadolu Engelliler Kenti Toplu Konut Yapı Kooperatifini kurduklarını söyledi. Kooperatif olarak engellilerin daha konforlu ve huzurlu yaşamaları için "Engelli kenti" projesi hazırladıklarını anlatan Kılıç, Mimarsinan Mahallesinde 220 bin dönümlük bir arazinin Kayseri Büyükşehir Belediyesince kendilerine tahsis edildiğini anımsattı. 


Engelli konutlarının yapımına başladıklarını belirten Kılıç, "Şu ana kadar 200 daire inşa ettik. Tamamen biten evlere 100 ailemiz yerleşti. Mayısta tüm dairelerin tamamlanmasını bekliyoruz. Üyemiz olan ve engelli bir bireye sahip ailelerimiz çok uygun fiyata ev sahibi olabiliyor. İnşallah 2021'de projeyi tamamlamayı hedefliyoruz. Proje sona erdiğinde 800 ailemiz burada ikamet edecek" diye konuştu. Büyük bir projeyi...