20 / 04 / 2024

Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın

Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Başkent'te turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlar gerektiğini belirtti. Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Kılıçları ziyaret etti.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yavrutürk tarafından kuruldu.

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arash Lashgarıtafreshı ve Morteza Mırzaeı ortaklığında kuruldu.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Pak Anadolu Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Anadolu Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Usman Alı ve Rizwan Bin İmtiaz ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Kartepe Anadolu Otelcilik Lisesi inşaat ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli Kartepe İlçesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon Binası İnşaatları için ihale tarihini belirledi.

Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi yapılacak!

MGF İnşaat Turizm A.Ş ve Yalova İl Özel İdaresi tarafından Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek. 650 iş gününde tamamlanacak külliye için 30 milyon TL harcanacak.

Ankapark turizmi canlandıracak!

Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Birol Akman, AOÇ'de yapımı devam eden Ankapark'ın, otelciler ve turizmcilerin de umudu olduğunu söyledi. Akman, "Proje tamamlandığında Ankara'nın, yerli turistin akınına uğramasını umuyoruz" dedi.

And Anadolu İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

And Anadolu İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Pendik, Esenler Mahallesi, Cengiz Dilek Sokak Marmara Royal Residance'de kuruldu.

Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın Haberi

Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın

Turizm alanında faaliyet gösteren işletmelerin ortak ekonomik ve sosyal menfaatlerini korumak, işletmelerin verimli çalışmasına katkıda bulunmak amacıyla kurulan bir dernek olduklarını belirten Aydın, "Turizm sektörünün gelişmeye başladığı 1984 yılından itibaren dernek olarak sektörün daha iyiye gitmesi için çalışıyoruz" dedi. 



10 BİN KATILIMCI BEKLENİYOR...

Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi 12. Taraflar Toplantısının 12-24 Ekim 2015 tarihlerinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın koordinatörlüğünde Ankara'da yapılacağını ve dernek olarak bu toplantıya destek vereceklerini belirten Aydın, toplantıya 10 bin civarında katılımcı beklediklerini sözlerine ekledi. Kılıçlar ise günümüzde turizm sektörünün ekonomik gelişme açısından vazgeçilmez bir değer haline geldiğini söyledi. 


Kılıçlar, "Sektör, dinamik yapısı ile ilimizin ekonomik ve sosyal kalkınmasındaki itici güçlerden biridir. 

Ankara olarak turizm gelirlerinden daha fazla pay alabilmek için turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlara...