25 / 04 / 2024

Anadolu yakası ulaşım projeleri konut fiyatları etkisi

Anadolu yakası ulaşım projeleri konut fiyatları etkisi

Anadolu yakasında planlanan dönüşüm projeleri, ülkesel ve kentsel çaptaki stratejik planlamalar ve üst ölçekli mega projeler nedeniyle arsa fiyatları, Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi..

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Anadolu Yakası'nda büyük bir dönüşüm projesi hazırlandığını açıkladı. Kurum, "Anadolu Yakası Rezerv Yapı Alanı" Büyük İstanbul Dönüşümü için çok önemli bir adım olacak" dedi...

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Binali Yıldırım: Anadolu Yakası'na da AKM düşünüyoruz!

İstanbul'da gerçekleştirmeyi planladığı projelerini anlatan Binali Yıldırım, Anadolu yakasına bir kültür merkezi inşa etmeyi düşündüklerini açıkladı.

İlçe ilçe Anadolu Yakası konut fiyatları!

Konut ve ulaşım projelerinin her geçen gün arttığı İstanbul'un Anadolu Yakası'nda fiyatlar yükselişini sürdürüyor. Bölgedeki konut fiyatları sizler için araştırıldı...

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 7 kentsel dönüşüm projesi!

Markalı konut projelerinin sayısı gün geçtikçe artarkan kentsel dönüşüm projeleri de artmaya devam ediyor. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda özellikle Kartal ve Fikirtepe'de yoğunluk olduğu görülüyor. Peki bu bölgelerde hangi projeler var?

Anadolu'da ulaşım atağı!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen ulaşım ve kentsel dönüşüm projeleriyle, konut fiyatları Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi...

Konutta Anadolu Yakası rüzgarı!

İstanbul'un Anadolu Yakası gayrimenkul sektöründe değer kazanmaya devam ediyor. Bölgede, ulaşımın kolaylaşmasıyla birlikte oturumcu talebi de yüksek.

Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım hedefi!

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, gayrimenkul sektöründe hedef büyütecek. Ünlü, Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım yapacaklarını açıkladı.

Emlak İstasyonu, Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor. Emlak İstasyonu, belirlediği bölgelerde açılacak olan franchising ofisleri ile büyüme kararı paralelinde girişimci adaylarına avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Anadolu Yakası’nda kentsel dönüşüm lüks semtlere talebi artırdı!

Marmara depremi sonrası İstanbul’da farklı semtlere taşınan mülk sahipleri, riskli binaların yenilenmesiyle artık Göztepe, Kalamış, Caddebostan’a geri dönmeye başladı. Anadolu Yakası’nda dönüşüm lüks semtlere talebi artırdı.

Anadolu yakası ulaşım projeleri konut fiyatları etkisi Haberi

Anadolu yakası ulaşım projeleri konut fiyatları etkisi

Anadolu yakasında planlanan dönüşüm projeleri, ülkesel ve kentsel çaptaki stratejik planlamalar ve üst ölçekli mega projeler nedeniyle arsa fiyatları, Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi. TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Değerleme Uzmanı Seda Güler, Anadolu Yakası'nda ulaşım alternatifleriyle gelişim gösteren bölgelerden bazılarını mercek altına aldı. Buna göre iki hat ön plana çıktı. 


 Kartal-Maltepe-Pendik: Kadıköy-Kartal Metro hattı ve D-100 aksı boyunca Kartal kentsel dönüşüm projesiyle son 5 yılda ivme gösterdi. Bölgede metrekare fiyatları 4 bin ila 5 bin dolar seviyelerine kadar çıktı. 


 Sancaktepe: Üsküdar-Sancaktepe Metro hattı çalışmasıyla markalı konut geliştiricilerinin tercih ettiği bir bölge haline gelen Sancaktepe'de konutlarda yüzde 100'e yakın bir artış gözleniyor. Metrekaresi bin 500 lira olan daire fiyatları şimdilerde 3 bin ila 4 bin lira aralığında...