25 / 04 / 2024

anadolu yakasında satılık yalılar

anadolu yakasında satılık yalılar

İstanbul'un en değerli bölgesi olan Boğaz hattında 60'a yakın yalı satılmayı bekliyor. Satışa çıkarılan yalıların fiyatları ise 4,5 milyon dolar ile 95 milyon dolar arasında değişiyor.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Kartal AND Pastel Evleri satılık!

Toplam 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana gelen AND Pastel projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor. Kartal AND Pastel Evleri satılık fiyatları 501 bin TL'den başlıyor.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Brooklyn Dream satılık daire!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yer alan Brooklyn Dream satılık daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Proje 650 bağımsız üniteden oluşuyor.

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Maritza Vadi Konakları satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da konumlandırılan Maritza Vadi Konakları projesinde teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Maritza Vadi Konakları satılık daireler 3+1'den 6+2 kadar fark tiplerde dizayn ediliyor.

Mina Towers Fikirtepe satılık daire!

Başaran İnşaat tarafından hayata geçirilen Mina Towers Fikirtepe satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde inşa ediliyor.

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Tuzla Lokum Evler satılık ev fiyatları 2017!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Tuzla'ya bağlı Aydınlı'da inşa edilen Lokum Evler projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. İşte Tuzla Lokum Evler satılık ev fiyatları 2017...

Okyanus Park satılık daire!

KG İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Okyanus Park satılık daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te konumlandırılıyor.

Sinpaş Liva satılık daire fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçirilen Sinpaş Liva satılık daire fiyatları 445 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Nef Sancaktepe satılık daire fiyatları!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nef Sancaktepe projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de yer alıyor. Nef Sancaktepe satılık daire fiyatları...

Anadolu Yakası’nda kentsel dönüşüm lüks semtlere talebi artırdı!

Marmara depremi sonrası İstanbul’da farklı semtlere taşınan mülk sahipleri, riskli binaların yenilenmesiyle artık Göztepe, Kalamış, Caddebostan’a geri dönmeye başladı. Anadolu Yakası’nda dönüşüm lüks semtlere talebi artırdı.

anadolu yakasında satılık yalılar Haberi

anadolu yakasında satılık yalılar

İstanbul'daki yalıların fiyatları 4,5 milyon dolar ile 9,5 milyon dolar arasında değişiklik gösteriyor. Yalılara en büyük ilgiyi ise Katarlılar'dan geliyor. 

İstanbul Boğazı'nın her iki yakasında 366'sı tarihi eser niteliğinde 600 yalı bulunuyor. Bunların 30'u tarihi eser değerinde olan 60 yalı şu anda yeni sahibini bekliyor. 

Aynı zamanda 40'a yakın da yalı dairesi satışa çıktı.Yalı ve yalı dairesi fiyatlarında en büyük etken lokasyon, tarihi değer ve rıhtım uzunluğu. Tarihi eser değeri bulunan yalıların tavan yüksekliği de çok önemli..

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'da bu yalıların birçoğunu satıyor, elindeki yalılardan birtanesi de Fethi Tınmaz Yalısı. Yalı, toplam 19 milyon liraya satışa sunuldu.

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, yalı satışları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Ekonomik nedenlerden,miras kavgasından,vefat olaylarından ya da büyüme,küçülme gibi nedenlerden dolayı satışa...