27 / 04 / 2024

Anadolu yatırımları

Anadolu yatırımları

Turizmde Anadolu'nun atağa geçtiğini söyleyen ATİD Başkanı Aydın, "İlgi sadece turizm amaçlı seyahat edenlerin ilgisi de değil. Yatırımcı da son yıllarda Anadolu ile daha çok ilgili" dedi.

Anadolu'da 'alışveriş'e 100 milyon $'lık yatırım

MEG Mekanik'in sahipleri de gayrimenkul yatırımcısı olmaya karar verdi. Alışveriş merkezi, hastane, otel, lojistik depoları gibi ticari gayrimenkul projeleri geliştirmek üzere kurulan Megnum Yatırım'ın öncelikli hedefi ise Anadolu şehirleri.

Anadolu'da 15 ilde 230 otel yatırımı bulunuyor!

Hilton'dan, Marriot’a, Sheraton'dan Accor’a, Mandarin’den Raffless’e, turizmin global otel zincirleri İstanbul, Ankara, İzmir üçlüsünün ardından şimdi gözlerini Anadolu’ya çevirmiş durumda

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Otel yatırımları Anadolu’ya yayılıyor!

Otel yatırımlarının Anadolu’ya yayılmaya başladığını söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, “Bu yıl Van’da yatırımlar ciddi bir sıçrama yaptı” dedi...

Anadolu'da otel yatırımları artıyor!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) tarafından yapılan açıklamaya göre Anadolu illerindeki konaklama yatırımlarında dikkat çekici artışlar yaşanıyor...

Konut yatırımlarında Anadolu'daki potansiyel artıyor!

Konut sektöründe markalı konut projelerinin Anadolu'daki potansiyeli oldukça yükseliyor. Konut yatırımlarında Anadolu'daki potansiyel artıyor. 

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

BES birikimleri gayrimenkul yatırımlarıyla değerleniyor!

Anadolu Hayat Emeklilik, emeklilik yatırım fonlarının portföylerinde gayrimenkul yatırımlarını da değerlendirmeye başladı. 

GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açıyor!

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, 4 Ekim'de 8'ncisi düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi ile GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açmış olacak. 

Gayrimenkul yatırımları Anadolu'ya yayılıyor!

Gayrimenkul yatırımları Türkiye’nin dört bir köşesine yayılıyor. Başta büyükşehirler olmak üzere, artan yeni konut ihtiyacıyla pek çok şehirde konut, ofis, turizm odaklı projeler yükseliyor

GAP yatırımları 100 milyar TL'ye ulaştı!

Hükümet tarafından hayata geçirilen Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) yatırımları 100 milyar TL'ye ulaştı. Yatırımlar için bu yıl için 5 milyar lira ayrıldı.

Mehmet Şimşek: Yatırımların yeniden canlanma ihtimali yüksek!

Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olan Şimşek, gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı. Şimşek, yatırımların artması konusunda güven ve istikrarın büyük önem taşıdığını vurguladı.

Konut ve ofis yatırımları Anadolu Yakası'na kayıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, yeşil alanı ve otoparkı olmayan yerlerde yaşamak istemeyenlerin Anadolu Yakası'na kaçtığını, konut ve ofis yatırımlarının da bu bölgeye kaydığını söyledi.

Anadolu yatırımları Haberi

Anadolu yatırımları


Anadolu  Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Başkanı Seçim Aydın, zengin tarihi ve kültürel birikime sahip Anadolu'ya son yıllarda turistlerin ilgisinin arttığını belirterek, "Türkiye turizmi ortalama yüzde 10-12 büyüme gösterirken Anadolu turizminin büyüme ortalaması yüzde 15. Bu rakamlar bize Anadolu'nun büyüme hızının Türkiye'den daha fazla olduğunu gösteriyor" dedi. 

Aydın, yaptığı açıklamada, Anadolu'nun kendi kabuğunu kırmış, dünyanın ilgisini çeken bir bölge olduğunu belirtti. Son yıllarda atılan adımlar ve hazırlanan eylem planlarıyla Anadolu'nun 12 ay turizme uygun hale geldiğini vurgulayan Aydın. "Anadolu'ya gelen turist sayısında önemli bir artış var. 

Üstelik ilgi sadece turizm amaçlı seyahat edenlerin ilgisi de değil. 

Yatırımcı da son yıllarda Anadolu ile daha çok ilgili" dedi. Anadolu'da otel bulunmayan illerde aıtık 4 ve 5 yıldızlı marka zincir oteller kurulduğuna işaret eden Aydın. Anadolu'ya...