25 / 04 / 2024

Ancora İstanbul arazisi satılıyor mu

Ancora İstanbul arazisi satılıyor mu

Kadıköy Fikirtepe’de bulunan ve 2007’de Avusturyalı Meinl European’ın satın aldığı Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu arazisi 16 Mayıs’a kadar yeni sahibine devrediliyor. Kulislerde toplam 90 dönümlük arazinin en az 100 milyon Euro’ya satılacağı konuşuluyor...

İstanbul'da 19 adet Hazine arazisi yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksitle satılıyor! Bu fiyatlara hemen bakın!

İstanbul'da yer alan 19 adet Hazine arazisi açık artırma ile satışa çıkarılıyor. İstanbul'un 4 ilçesinde yer alan Hazine arazilerinin toplam büyüklüğü yaklaşık 40 bin metrekare olarak belirlendi. İşte detaylar...

CHP'den Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul arazisi yorumu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahında arazisi olduğunun ortaya çıkması büyük dikkat çekti. CHP'li Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve Avukat Turgut Kazan konu hakkında açıklamalarda bulundu...

Uzel'in fabrika binası ve arazisi 223.7 milyon TL'ye satıldı!

İstanbul'da bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın arazisi ve binasının satış ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 223 milyon 700 bin TL’ye ipotek alacaklısı Vera Varlık aldı.

FSM Eğitim ve Araştırma Hastanesi arazisi doğal SİT alanı ilan edildi!

Bir dönem Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı arasında gidip gelen, geçtiğimiz senelerde ise üzerinde yer alan hastanenin taşınacağına yönelik tartışmalara konu olan Ataşehir'deki İstanbul’un en değerli arazisi doğal SİT alanı ilan edildi.

Zeytinburnu Oto Sanayi Sitesi arazisi imara açıldı!

İstanbul Zeytinburnu Ambarlar’daki Nakliyeciler Sitesi’nin ardından Zeytinburnu Oto Sanayi Sitesi de bölgeden taşınarak arazisi imara açıldı....

Uzel'in arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina ve arazisi bugün satılıyor. 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan taşınmazların bedeli 446 milyon 139 bin 553 lira olarak belirlendi.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi DAP'ın oldu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa çıkardığı Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi Dap Yapı'nın oldu...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi yarın sahibini bulacak!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa çıkardığı Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi yarın sahibini bulacak...

İstanbul’un en büyük arazisi satışa çıktı!

1 milyon 157 bin metrekarelik büyüklüğü ve değeri ile uzun yıllar sürekli gündeme gelen ve geçtiğimiz yaz ihalesi yapılarak satılan Galatasaray arazisinin ardından fiyatların artışa geçtiği Riva bölgesinde İstanbul’un en büyük arazisi satışa sunuldu.

İstinye'deki devlet arazisi imara mı açılıyor?

İstanbul Boğazı'nın en güzel manzaralarından birine sahip, İstinye sırtlarındaki devlet arazisi ranta açılıyor. TOKİ'ye ait arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan imar uygulama planı, Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'na sunuldu.

Küçükyalı Karayolları arazisi meclis gündeminde!

TOKİ’ye devredilen ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ihaleyle imara açılan İstanbul Maltepe’deki Karayolları arazisi Meclis gündemine taşındı.

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arazisi Zorlu'nun!

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arazisi, 800 milyon dolarla Zorlu Gayrimenkul'ün olmuş. Şeyh El Maktum'un da katıldığı ihale, İstanbul'u gayrimenkulde dünyanın önde gelen şehirleri arasına sokmuş.

Kenan Evren Lisesi arazisi Fenerbahçe'nin!

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın hemen yanında yer alan bilinen adıyla Kenan Evren yeni adıyla İstanbul Anadolu Lisesi’nin arazisi bu yılki eğitim öğretim sezonunun ardından sarı-lacivertli kulübün olacak.

Ancora İstanbul arazisi satılıyor mu Haberi

Ancora İstanbul arazisi satılıyor mu



İstanbul’un Anadolu yakasının en değerli arazilerinden biri olan ve Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu (ÇEK) arazisi olarak bilinen 90 dönümlüğündeki arazi, Atrium Europan Real Estate tarafından 16 Mayıs 2014 tarihine kadar yeni sahibine devrediliyor. 


Gayrimenkul kulislerinde; Göztepe ÇEK arazisinin en az 100 milyon Euro değerinde olduğu ve adı sır gibi gizli tutulan yeni sahibine 16 Mayıs 2014 tarihine kadar tapu devrinin yapılacağı konuşuluyor. 


Arazi için daha önce uluslararası yapı marketi ve alışveriş merkezi yatırımcılarının teklif verdiği de gelen bilgiler arasında.



Arazi ne zaman Avusturyalı firmanın oldu?


Türkiye, arazinin ilk satışını 21 Şubat 2007 tarihli Vatan Gazetesi’nde Tebernüş Kireçci imzasıyla yayımlanan haberle öğrenmişti. Kireçci’nin haberine göre; Avusturyalı Meinl Bank’ın ana hissedarı olduğu Meinl European, İstanbul Göztepe’de Çocuk Esirgeme Kurumu’na ait olan 90 dönümlük dev...