16 / 04 / 2024

AND Pastel projesi daire fiyatları

AND Pastel projesi daire fiyatları

AND Pastel Projesi daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. AND Pastel Evleri'nde cazip ödeme şekilleri sunuluyor...

AND Pastel projesi daire fiyatları 2017!

AND Pastel projesi daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. AND Pastel Kartal'da konut, ofis ve dükkanlar olacak...

AND Pastel projesi daire fiyatları!

AND Pastel projesi daire fiyatları 430 bin TL'den başlayarak değişiyor. AND Pastel projesinde 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

AND Pastel'de 0.99 faiz fırsatı!

AND Gayrimenkul'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel yatırımcılarına 120 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

AND Pastel’de 'Taşın düşün' dönemi başladı!

AND Gayrimenkul, Temmuz 2018’de yaşamın başladığı konut projesi AND Pastel’de kiracı olarak yaşamaya başlayanlara, kiralarını birikime dönüştürerek ev sahibi olma imkanı sağlıyor.

AND Pastel Çocuk Meclisi yeniden kuruldu!

AND Gayrimenkul, 2018 yılının Temmuz ayında yaşamın başladığı ve İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği konut projesi AND Pastel’de, geçen sene ilkinin düzenlendiği ‘’AND Pastel Çocuk Meclisi’’ni yeniden kurdu.

AND Pastel'den Şubat kampanyası!

AND Gayrimenkul, İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği konut projesi AND Pastel’de Sevgiler Günü’ne özel kampanyası devam ediyor. 

AND Pastel'den büyük gayrimenkul kampanyasına destek!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe başlayan büyük kampanyaya AND Pastel projesi ile dahil oluyor.

AND Pastel Projesi daire fiyatları!

AND Pastel Projesi daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. AND Pastel Evleri'nde cazip ödeme şekilleri sunuluyor...

Esentepe AND Pastel ne zaman teslim?

AND Pastel projesi İstanbul Kartal Esentepe'de hayata geçiriliyor. Peki Esentepe AND Pastel ne zaman teslim edilecek?

AND Pastel Esentepe güncel fiyatlar!

2 etap şeklinde yükselen AND Pastel projesi 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. AND Pastel Esentepe güncel fiyatlar 360 bin TL'den başlıyor.

AND Pastel Evleri yeni fiyat listesi!

AND Pastel Evleri yeni fiyat listesi 360 bin TL'den başlıyor. AND Pastel projesi iki etap olarak İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

2017 AND Pastel ev fiyatları ne kadar? 

AND Gayrimenkul tarafından inşa edilen AND Pastel projesi 2 etap şeklinde tasarlanıyor. Proje 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. Peki 2017 AND Pastel ev fiyatları ne kadar? 

AND Pastel projesi daire fiyatları Haberi

AND Pastel projesi daire fiyatları

AND Pastel projesinde toplam 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. AND Gayrimenkul imzası taşıyan AND Pastel projesi İstanbul Kartal'da yükseliyor.

AND Pastel projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlara yer veriliyor. Proje iki blok olarak planlandı. 
 
Kartal AND Pastel teslimleri ilk etap için Haziran 2018'de, ikinci etap için Aralık 2018 tarihinde yapılacak. AND Pastel Evleri ortak alanlarında fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, hobi bahçeleri, otopark, yüzme havuzu olanakları da olacak. 
 
AND Pastel Evleri ödeme planı!

60 ay sıfır faiz
120 aya kadar 0.55 faiz 
Kişiye özel ödeme imkanı
Yüzde 5 peşin, yüzde 15 2018'de, kalanı 2019'da taksitle
 
AND Pastel Projesi daire...