27 / 04 / 2024

Anı Tur büyüme

Anı Tur büyüme

Anı Tur, 30'uncu yılını İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlediği bir etkinlikle kutladı. Akdeniz'den 90, Ege'den 60 olmak üzere 150 otel işletmecisini katıldı...

Berat Albayrak: Böyle devam ederse büyüme beklentimizin üzerinde yaşanır!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Böyle devam ederse yüzde 5 baz büyüme oranı beklentilerimizin üzerinde yaşanır." dedi.

Gayrimenkulde güçlü büyüme 2020’de başlar!

Bugüne kadar 3.5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat alanına ulaşan Tahincioğlu, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu “Ekonomiye ve sektörümüze güveniyoruz. Gayrimenkul de güçlü büyüme 2020 yılında yaşanacak” şeklinde konuştu.

Daikin'den yüzde 18 büyüme hedefi!

İklimlendirme şirketi Daikin, cirosunu yüzde 34 arttırdı. Toplam cirosu 1 milyar liraya ulaşan Daikin, bu yıl için de yüzde 18 büyüme hedefliyor.

Konut sektöründeki büyüme çalışan sayısını artırdı!

Gayrimenkul satışlarında son yıllarda yaşanan artış ve sektördeki hızlı büyüme, bu faaliyetlerde çalışan sayısını da ciddi biçimde artırdı.

Armada AVM Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü.

Baymak bu yıl yüzde 10 büyüme hedefliyor!

İklimlendirme sektöründe yaşanan daralmaya rağmen 2014'te pazar payını yüzde 7 artıran Baymak, bu yıl yüzde 10'un üzerinde büyüme hedefliyor. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak açıkladı.

Kalekim yüzde 20 büyüme hedefliyor!

2014'ü 250 milyon TL satış ile tamamlayan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. Önümüzdeki dönemde ihracata da ağırlık verecekerini söyleyen Genel Müdür Altuğ Akbaş, yurtdışı ile üretim yapacak.

Fethi Hinginar: İnşaatta yüzde 5 büyüme hedefliyoruz!

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, “2015 yılında ise ekonomide 3.5, inşaat sektöründe 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5.0 reel büyüme öngörüyoruz” dedi.

Armada, büyüme ve yenilemede yılın AVM'si seçildi!

Armada'nın Avrupa çapında AVM olması, 3. ödülle tescillendi. Armada, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada "Büyüme ve Yenileme Kategorisi" ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi.

İnşaat sektöründe yüzde 4.5 büyüme olacak!

İMSAD Başkanı Hinginar, "Türkiye ekonomisinde bu yıl yüzde 3.5, inşaat sektöründe 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaat sektöründe büyüme bekleniyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Fethi Hinginar, "2015'te inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaatçılar yüzde 4.5 büyüme bekliyor!

Fethi Hinginar, "İnşaat sektörü 2015 yılında Türkiye ekonomisinde yüzde 3.5, inşaat sektöründe yüzde 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

Fethi Hinginar: İnşaatta yüzde 4.5 büyüme bekliyoruz!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, bu yıl inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngördüklerini söyledi.

Anı Tur büyüme Haberi

Anı Tur büyüme

Anı Tur, 30'uncu yılını İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlediği bir etkinlikle kutladı. Akdeniz'den 90, Ege'den 60 olmak üzere 150 otel işletmecisinin katıldığı etkilikte 20 banka yöneticisi ve Madrid Büyükelçiliği Müşaviri Volkan Işıkçı da yer aldı. Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, yeni dönem hedeflerini paylaştı. Çilsal, "Sektördeki 30'uncu yılımızı kutluyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarımız ve iş ortaklarımıza teşekkür ederim" dedi. İstanbul çıkışlı bir acente olan Anı Tur'un 30 yılda ulusal bir tur operatörü haline geldiğini vurgulayan Çilsal, gelecek 10 yıla ilişkin hedeflerinin ise dünya şirketleri ligine yükselmek olduğunu belirtti. 


ÖNCE TÜRKİYE'DE BÜYÜDÜ 

Anı Tur Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Çilsal Tepe de, "2013'te kendimize 'Türkiye'nin her yerinden Türkiye'nin her yerine seyahat' hedefi koyduk. GAP'tan Ege'ye, Karadeniz'den...