29 / 03 / 2024

Anka Ağaç mobilya şirketi nerede

Anka Ağaç mobilya şirketi nerede

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Koca, Hasan Koca ve Burhan Koca ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde kuruldu.

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Koca, Hasan Koca ve Burhan Koca ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde kuruldu.

İder Mobilya Kayseri'de ilk mağazasını açtı!

Sektördeki 28 yıllık deneyimi, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 26 mağazasıyla kullanıcılarına ulaşan İder, Türkiye’de mobilya sektörünün kalbinin attığı Kayseri’de ilk mağazasını açtı.

Serraf İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Serraf İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Rafet Tanrıverdi Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde açıldı.

Maad Mobilya İzolasyon Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Maad Mobilya İzolasyon Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 60 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de açıldı.

Çilek Mobilya, Valencia'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya tarafından yapılan açıklamaya göre, Çilek’in Valencia’da açtığı ikinci mağazası şehrin en işlek caddelerinden olan Tres Cruces üzerinde yer alıyor.

Cemal Tekin: Cari açığı mobilya sektörüyle azaltacağız!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin. "Mobilya sektöründe Türkiye'de muhteşem bir potansiyel ve artan kalite var. 2023'e kadar mobilyada 'made in Turkey' markası oluşacak" diye ifade etti.

Çilek Mobilya, Akıllı Mobilya modelleriyle 444 mağaza açtı!

İnegöl'de Türkiye'nin ilk 'Akıllı Mobilya' üretim merkezini kuran Çilek, çocuk ve gençlerin teknolojik isteklerini ürünleriyle buluşturdu. Bu sayede 5 kıtada, 66 ülkede, 444 mağaza açtı.

Mobilya sektörü cari açığa çare olabilir!

Türkiye'de mobilya sektörü temsilcileri ihracat ve ithalat rakamları arasındaki olumlu farkın ülke ekonomisinin en büyük sıkıntılarından biri olan cari açığa çare olabileceğini belirtti.

Koleksiyon Mobilya New York'ta ofis açtı!

ABD pazarında önemli bir oyuncu olmayı hedeflediklerini söyleyen Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Malhan, “New York ofisimizi açtık. Dallas ofisimiz ağustosta hizmete girecek. Bu ülkede 10’a yakın şehirde olmak istiyoruz” dedi.

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Kelebek Mobilya, Ankara'da 7'nci mağazasını hizmete açtı!

Türkiye'nin modüler mobilya markalarından Kelebek, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağını sürüyor. Şu an 9 ülkede hizmet veren Kelebek Mobilya, Ankara'da 7'nci mağazasını hizmete açtı.

Kelebek Mobilya yıl sonuna kadar 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek, 2015 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışındaki mobilya mağazası sayısını 130’a, mutfak mağazası sayısını ise 70‘e çıkarmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk markası oldu!

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek açıklama yaptı.

Anka Ağaç mobilya şirketi nerede Haberi

Anka Ağaç mobilya şirketi nerede

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Koca, Hasan Koca ve Burhan Koca ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde kuruldu. 


Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-MOBİLYA VE AHŞAP EŞYA a.Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap pencere, kapı ve bunların kasaları ve eşikleri ile ahşap merpen, merpen korkuluğu, tırabzan, veranda, parmaklık vb. imalatı,...