20 / 04 / 2024

Anka Park ne kadara mal oldu

Anka Park ne kadara mal oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayında soruları yanıtladı. Yavaş, "Anka Parkı'na karşı çıkmıştık. Net rakamını söyleyeceğim sizin televizyonunuzda. Yaptığımız araştırmalarda daha 200 milyon, arkasından 300, 400 dediler. Şu anda teftiş devam ediyor." dedi...

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

Mansur Yavaş: Anka Park toplam 700-750 milyon dolara mal olmuş!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayında soruları yanıtladı. Yavaş, "Anka Parkı'na karşı çıkmıştık. Net rakamını söyleyeceğim sizin televizyonunuzda. Yaptığımız araştırmalarda daha 200 milyon, arkasından 300, 400 dediler. Şu anda teftiş devam ediyor." dedi...

Anka Park’a haciz geldi!

Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde inşaatına başlanan, 2 milyar Türk Lirası maliyete sahip olan ve Atatürk Orman Çiftliği'ne hukuksuz olarak yapıldığı belirtilen Anka Park’a haciz geldi.

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park ne zaman tamamlanacak?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park projesinde 12 ay sıfır faizle, 36 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,86 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Karşıyaka Nergiz Parkı ne zaman açılacak?

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Sıradan bir parktan öte; hem çocuklar hem de yetişkinler için modern bir sosyal yaşam alanına dönüşecek olan park, Ramazan Bayramı’nın ardından törenle hizmete açılacak.

Niğde Çiftehan Kür Parkı ne zaman tamamlanacak?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Çiftehan Kür Parkı Projesini meclise taşıdı. Gürer, hazırladığı soru önergesini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a iletti..

Aksaray Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Aksaray'ın Cumhuriyet Mahallesinde 180 Bin Metrekare alan üzerine kurulan Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı. Peki Gençosman Parkı ne zaman açılacak?

İzmir Dikili'de yaşlı bakım kenti projesi askıya alındı!

Dikili Belediyesi’nin ANKA Üniversitesi’ne tahsis ettiği arsa, tartışma çıkarınca, üniversiteye dönüşmesi planlanan “yaşlı bakım kenti” projesi askıya alındı. Bazı meclis üyelerinin "rant" iddiasıyla karşı çıkması nedeniyle başlamadan bitti.

Anka Park ne kadara mal oldu Haberi

Anka Park ne kadara mal oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayında soruları yanıtladı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Göreve geldiği 6 ayın bilançosunu anlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kentin ulaşımla ilgili sorunlarını anlatarak 'Ankara'nın master ulaşım planı' yok diye konuştu. Altaylı'nın İstanbul'daki gibi benzer bir israf tartışmasının Ankara'da yaşanıp yaşanmadığı yönündeki sorusuna Yavaş şu karşılığı verdi: 

Aday tanıtım toplantımda 'araç israfına son vereceğim, başta kendi arabam olmak üzere gelir gelmez o çakarları söktüreceğim' dedim. Kendiminkini de söktüm sadece koruma araçlarında var, bazen havalimanına acil gitmemiz gerekiyor. Ben belediye başkanıyım da vatandaşın vergisinden maaşımı alan insanım. Sen ne hakla ondan önce geçiyorsun? Ne önceliğin var? Anlarım ambulans, itfaiye gider. Bunları söktürdük. Araçların envanterini çıkardık. Kiralık araçlar 1953 tane idi. 1251 tane indirdik. Yapacağımız tasarruf yılda...