16 / 04 / 2024

Ankapark meclis

Ankapark meclis

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ve 26 CHP Milletvekili 801 milyon dolar maliyetle hayata geçirilen ve çürümeye terk edilen Ankapark için Meclis Araştırması talep etti. 

Ankapark'ta flaş gelişme! Yeniden açılması için 300 milyon lira gerekiyor! Ankapark açılacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kasım Ayı Meclis Toplantısı 15’inci birleşiminde ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ankapark'ın akıbeti mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ve 26 CHP Milletvekili 801 milyon dolar maliyetle hayata geçirilen ve çürümeye terk edilen Ankapark için Meclis Araştırması talep etti. 

Ankapark'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş, Ankapark'la ilgili olarak konuştu ve alanı işler duruma getireceklerine dikkat çekti.

Ankapark 23 Nisan 2018'de açılacak!

Ankara'da merakla beklenen Ankapark projesinin açılış tarihi Meclis Başkanvekili Ali İhsan Ölmez tarafından açıklandı. Projenin 23 Nisan 2018'de açılması planlanıyor.

Ankapark’a 365 milyon TL harcanacak!

Başkent’te, Büyükşehir ve 25 ilçenin 2016 yılı için belirledikleri bütçeleri, Meclis’te görüşülmeye başlandı. Yeni yılda Ankapark’a toplam 365 milyon TL harcanması öngörülüyor. İşte bütçenin ayrıntıları...

Marmaris Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Marmaris Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı bugün saat 15.00'te gerçekleşti. Belediye Meelisi toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan 2015 Yılı Mayıs ayı 5. Olağan toplantısında görüşülecek maddeler;

Beylikdüzü Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti!

Beylikdüzü Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Beylikdüzü Belediye 1. Başkan Vekili Ömer Şatır Başkanlığında gerçekleşti. Başkan Vekili Şatır, başta Hıdırellez olmak üzere Mayıs ayının tüm önemli günlerini kutlayarak meclisi açtı.

Ankara Ankapark ne zaman açılacak?

İnşaat çalışmaları son sürat devam eden Anka Park projesi tamamlandığında Başkent Ankara Ortadoğu’nun en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. İşte Ankara Ankapark inşaatından son fotoğraflar...

CHP Ankapark’ı MHP ulaşımı eleştirdi! Belediye Meclisi'nde ne konuşuldu?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, EGO ve ASKİ’nin 2014 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda CHP grubu Ankapark’ı, MHP grubu ulaşımı eleştirdi.

Sakarya Uluslararası Botanik Merkezi meclis gündeminde!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun seçim döneminde açıkladığı Uluslararası Botanik Merkezi için hazırlanan imar planı görüşülecek.

Ankapark 2015 sonuna yetişecek mi?

İnşaat çalışmaları son sürat devam eden Anka Park projesi tamamlandığında Başkent Ankara, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun da en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. İşte Ankara Ankapark'tan son fotoğraflar...

Kapaklı Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Kapaklı Belediye Meclisinin Nisan Ayı Olağan Meclis toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığında Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Didim Belediyesi'nin Nisan ayı Meclis toplantısı yapıldı!

Didim Belediye Meclisinin Nisan ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıya birçok kişi katıldı.

Ankapark meclis Haberi

Ankapark meclis

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ve 26 CHP Milletvekili 801 milyon dolar maliyetle hayata geçirilen ve çürümeye terk edilen Ankapark için Meclis Araştırması talep etti. 

Sözcü Gazetesi'nden Yavuz Alatan'ın haberine göre; TBMM'ye sunulan araştırma önergesinde, Ankapark'ın 8 ay çalışmasının ardnsan kapatıldığı ve Büyükşehir Belediyesi bütçesinden park için 801 Milyon dolar (6 Milyar 683 Milyon TL) harcama yapıldığı ifade edildi. Ankapark için bu miktar ile, 4 milyar 39 milyon Türk Lirası olan 2021 Cumhurbaşkanlığı bütçesinin bile üzerinde harcama yapılmış oldu. 

CHP'li Yeşil ve arkadaşlarının önergesinde, Ankapark'ın kapanmasınıın ardından bugüne dek 112 Milyon TL tutarında hasar tespit edildiğine dikkat çekildi ve "Ankapark makine mezarlığına dönüşmek üzeredir" denilerek şu görüşler aktarıldı: 

“Milli servet niteliğindeki Ankapark'ın çürümesi önlenerek, kamu zararının önüne geçilmelidir. Bu rezilliğin bir an...