23 / 04 / 2024

ankara adem akın

ankara adem akın

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, Başkent ekonomisinin hızlı büyüme trendini devam ettireceğini de kaydetti.

Üç büyük ilden göç trafiği hızlandı! İstanbullular hangi şehre akın ediyor? Ankaralı, İzmirli nereye göç etti?

Hem hayat şartları hem de daha sakin ve gürültüsüz yaşama özlem nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar akın akın daha düşük nüfuslu şehirlere ve beldelere göç ediyor.

Ahmet Akın'dan Ankara-Sivas YHT projesine ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, çalışmaların hız kesmediği Ankara-Sivas YHT projesiyle ilgili rapor hazırlayarak projenin detaylarına ilişkin konuştu. Proje için 14 senede içinde 6 defa açılış tarihi duyuruldu ancak hala açılmadı.

Akın 688 güncel fiyatları!

Ankara Etimesgut'a bağlı Eryaman'da inşa edilen Akın 688 projesi 19 bin 320 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Akın 688 fiyatları haberimizde yer alıyor.

Eryaman Akın 688 Evleri ne zaman teslim?

Ankara Eryaman'da, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde, Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde inşa edilen Eryaman Akın 688 Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri mevcut. İşte ayrıntılar...

Akın Tabaklar: Teleferik projesi Alanya'nın imajını değiştirecek!

ALSİAD Başkanı Akın Tabaklar ve Yönetim Kurulu Üyeleri dün, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti. Alanya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ALSİAD) Başkanı Akın Tabaklar, teleferik projesinin Alanya’nın imajını değiştireceğini söyledi.

Mektebim Koleji Sinpaş Marina Ankara Kampüsü'nü kuruyor!

Mektebim Koleji'nin, Sinpaş Yapı'nın Ankara projelerinden Marina'nın içerisinde yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulacak akıllı kampüs projesi hayata geçiyor.

Akın 688 Eryaman Evleri!

Akın 688 Eryaman Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 6 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Eryaman İlçe'sinde yükseliyor.

Ankara Akın 688 satılık!

Ankara Akın 688 satılık konut fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanan proje daire ve ticari birimlerden oluşuyor.

Ankara Akın 688 iletişim!

Teslimlerinin 2017 yılı Mart ayından yapılması öngörülen Ankara Akın 688 iletişim için 444 7 688 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede banka kredisi ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor.

Akın 688 fiyat listesi!

Ankara Eryaman'da hayata geçirilen Akın 688 Konutları 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tiplerindan oluşuyor. Proje 6 bloktan meydana geliyor. İşte Akın 688 fiyat listesi...

Akın 688 projesi 1 Mart'ta satışta!

Akın 688 projesi 1 Mart'ta satışa çıkıyor, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı proje Ankara Eryaman'da yükseliyor...

Selim Akın: Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik!

Başkent'in tanınan en genç ve başarılı iş adamı Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik" dedi...

Adem Akın: İnşaat sektörünün geleceği parlak!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, Başkent ekonomisinin hızlı büyüme trendini devam ettireceğini de kaydetti.

ankara adem akın Haberi

ankara adem akın

Ankara'da inşaat pazarının önümüzdeki 10 yılda Türkiye'nin en hızlı büyüyen pazarlarından birisi olacağını vurgulayan Adem Akın, "Ankara'da konut ve ticari yatırımlar, yatırımcısına önümüzdeki yıllarda da ciddi kazançlar elde ettirecektir" dedi. 


"YATIRIMLAR BÜYÜYECEK" 


Ankara'da kişi başına düşen inşaat harcamasının dünya ortalamasına çok yakın olduğunu vurgulayan Akın, Ankara'nın, inşaat sektöründe pazar payı olarak, nüfusunun üzerinde avantajları vardır ve müşterinin talep ettiği tüm ürünleri kaliteli bir şekilde sunabilmektedir. Bunu Başkent oluşuna borçludur" diye konuştu. Ankara'nın önümüzdeki dönem çok büyük yatırımlara sahne olacağını da kaydeden Adem Akın, Başkent ekonomisinin hızlı büyüme trendini devam ettireceğini...