25 / 04 / 2024

ankara Akdere Kapalı Pazar Yeri ve Spor Kompleksi

ankara Akdere Kapalı Pazar Yeri ve Spor Kompleksi

Mamak Belediyesince yaptırılan Akdere Kapalı Pazar Yeri ve Spor Kompleksi açılışı gerçekleştirildi...

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Ankaralılar dikkat! 2 gün boyunca kapalı olacak! İşte detaylar!

Ankaralıları, Ankara Emniyet Müdürlüğü uyardı. 2 gün boyunca kapalı olacak. İşte detaylar!

Ankara’da 500 ATM için flaş karar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiralanacak. 2886 sayılı yasanın 36. Maddesi doğrultusunda kapalı zarf usulüyle kiraya verilecek olan ATM kabinleri 2 Haziran’da belli olacak. ATM kabinleri için yapılacak olan ihale 2 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00’

Kapalı Maraş'ın yıl sonunda açılması için düğmeye basıldı!

Kıbrıs'ta 1974 yılından bu yana kapalı olan 'Hayalet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ın sivil yaşama açılması için düğmeye basıldı. çalışmalara başlandı. Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yönetimi, 'askeri statüde' olan Maraş'ın statüsünün değiştirilmesi karar verdi.

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tapusu 253 milyon TL'ye devredildi!

Vakıf GYO'nun Cubes Ankara Projesi'nin 207 bin 853 metrekare kapalı inşaat alanına haiz, konut, ofis, ticari ve sosyal donatı alanlarından oluşan karma kullanımlı, 253 milyon 6 bin TL'lik ekspertiz değerine sahip ve yüzde 15 inşaat ilerleme seviyesinde tapu devir işlemi tamamlandı...

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Kapalı Maraş'ın açılma süreci hızlandırılıyor!

Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yönetimi, koronavirüsle beraber 1974 yılından bu yana kapalı olan Maraş'ın açılması hakkında çalışmalar hızlandı. 46 yıl boyunca kapalı olan "Hayalet Şehir" in yeniden faaliyete geçmesi için yol haritası belirlendi.

CP Ankara Oteli koşullar düzelene kadar kapalı kalacak!

Yeni Gimat GYO, Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A. Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli'nin coronavirüs salgını nedeniyle  6 hafta süreyle kapatıldığı açıklandı. 

Ankara Büyükşehir'den satılık 100 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazları arasında bulunan 96’sı konut, 4’ü iş yeri olmak üzere toplam 100 gayrimenkulünü sundu.  20 Şubat tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. ihaleyle konutlar kapalı zarf usulüyle satılacak. 

TOKİ'den Ankara Kızılcahamam'a 95 yeni konut!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Kızılcahamam ihalesi 27 Ağustos'ta!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 95 ucuz konut!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

ankara Akdere Kapalı Pazar Yeri ve Spor Kompleksi Haberi

ankara Akdere Kapalı Pazar Yeri ve Spor Kompleksi



Mamak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdere Mahallesi’nde yapımını tamamlanan Akdere Kapalı Pazar Yeri ve Spor Kompleksi’nin açılış töreni, halk oyunları gösterisiyle başladı.


Daha sonra Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer tarafından açılış kurdelesi kesildi. 


Kapalı pazar yerinin çok geniş çerçevede düşünülmüş örnek semt pazarı olduğunu belirten Akgül, cadde ve sokaklarda kurulan pazarların yerini daha modern ve insanları rahatsız etmeyecek şekilde tasarlanan kapalı pazarların aldığını vurguladı.


Akgül, haftanın 7 günü vatandaşa hizmet verecek altı kapalı pazar ve otopark, üstü spor kompleksi şeklinde yapılan tesiste vatandaşların yaz aylarında düğünlerini yapabileceğini bildirdi.


Mamak’ta 8 tane kapalı bir tane de açık olmak üzere toplam 9 kapalı pazar yerinin hayata geçirildiğini belirten Akgül, “Göreve geldiğimizde bir tane kapalı pazarımız yoktu....