28 / 03 / 2024

Ankara Altın Kuleler Sinpaş ödeme planı

Ankara Altın Kuleler Sinpaş ödeme planı

Altın Kuleler Altınoran ev fiyatları 358 bin 615 TL'den başlayarak değişiyor. Sinpaş Yapı projesi Altın Kuleler projesinde daireler bu yıl Nisan ayında yapılıyor...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşüm projesinin ihalesini gerçekleştirdi...

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

Ankara Altın Oran fiyat ve ödeme kampanyası 2018!

Ankara  Çankaya'ya bağlı Oran bölgesinde konumlandırılan Altın Oran projesinde 1+1 daireler 500 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Altın Kuleler'in örnek dairesine yoğun ilgi!

Altınoran’da inşa edilen Sinpaş Altın Kuleler, Ankara’ya sunduğu standart üstü yaşam ve örnek dairesiyle yoğun ilgi görüyor. Sinpaş Altın Kuleler, sunduğu görkemli yaşam ile diğer projelerden ayrışıyor.

Sinpaş Altın Kuleler’de yaşam başlıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’ın kalbinde yükselen Sinpaş Altın Kuleler’de prestijli yaşam başlıyor. Altın Kuleler’in sunduğu benzersiz ayrıcalıklara şimdi 5 yıldızlı yatırım planı ile dâhil olun!

Altın Kuleler Altınoran ev fiyatları!

Altın Kuleler Altınoran ev fiyatları 358 bin 615 TL'den başlayarak değişiyor. Sinpaş Yapı projesi Altın Kuleler projesinde daireler bu yıl Nisan ayında yapılıyor...

Sinpaş Altın Kuleler ve Marina Ankara’da Kadınlar Günü indirimi!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Türkiye’nin en büyük temalı konut projesi Altınoran’ın içinde altın gibi parlayan Altın Kuleler ve Ankara’nın ilk ve tek marinası Marina Ankara için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı sunuyor.

Altın Kuleler, başkenti home office konseptiyle tanıştırıyor!

Altın Kuleler de, son dönemin trendi Home Office konsepti ve sunduğu standartlar üstü yaşam ile büyük ilgi görüyor. Altın Kuleler, şimdi çok özel ödeme planlarıyla prestijli bir hayata adım atacakları bekliyor.

Altın Kuleler Ankara fiyatları!

Altın Kuleler Ankara fiyatları 250 bin liradan başlayarak değişiyor. Kurumsal Yapı A.Ş.'nin inşa ettiği Altın Kuleler Altındağ projesinde 1+1 dairelerin tamamı satıldı...

Ankara Altın Kuleler Sinpaş ödeme planı Haberi

Ankara Altın Kuleler Sinpaş ödeme planı


Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altın Kuleler projesi Altınoran projesinin kule etabı olarak tasarlandı. Altın Kuleler projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da inşa ediliyor.


Ankara Altın Kuleler projesinde 1+1 konut tiplerinden, 6+1 konutlara kadar seçenekler sunuluyor. Sinpaş Altın Kuleler projesi 150 bin metrekare alanda yükseliyor.



Altın Kuleler Altınoran ev fiyatları!


Altın Kuleler Altınoran ev fiyatları 358 bin 615 TL'den başlayarak, 3 milyon 488 bin 995 TL'ye kadar değişiyor. Altın Kuleler Sinpaş projesinde teslimler bu yıl Nisan'da yapılıyor.


Sinpaş Altın Kuleler projesinde dairelerin büyüklükleri 81 metrekare ile 498 metrekare arasında değişiyor. Sinpaş Altın Kuleler projesinde 5-13 Mart tarihleri arasında 35 bin TL'ye varan indirimler sunuluyor.



Adres: Turan Güneş Bulvarı, Altınoran No:54 (MSB Lojmanları Arkası) 06550 Oran Çankaya / Ankara


Telefon : 444 1974

Web :www.sinpasaltinkuleler.com

Gülcihan...