28 / 03 / 2024

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ fiyat

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ fiyat

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor.

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ 2014!

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ ' de son başvurular 24 Ekim ' de kabul edilecek. Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi kuraları 31 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Ankara Altındağ Belediyesi 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla 14 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Hacettepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşüm projesinin ihalesini gerçekleştirdi...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edildi!

Ankara Altındağ'daki Başpınar Mahallesi'nde belirlenen alan riskli alan olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor.

TOKİ Başpınar konutları teslim ediliyor!

TOKİ ve Altındağ Belediyesi tarafından yapılan Başpınar konutları teslim ediliyor Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir "merhaba" diyor.

TOKİ Ankara Başpınar Konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor.

Başpınar TOKİ Konutları sahiplerine teslim ediliyor!

Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor. Altındağlı vatandaşlar daha rahat yaşam alanlarına kavuşurken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte ilçenin çehresi her geçen gün daha modern bir hale geliyor.

TOKİ Ankara Başpınar başvuruları bugün başlıyor!

Aylık taksitlerin 627,42 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Ankara Başpınar Evelri'nde yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Başpınar başvuruları bugün başlıyor.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ Evleri'inde toplam 5 adet konut engelli vatandaşlar için açık satışa sunuluyor. Ankara Altındağ Başpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar başvuru dönemi!

10 bin 039 TL peşinatla konut sahibi olunabilen Ankara Altındağ Başpınar TOKİ Evleri'nde 5 konut satılıyor. TOKİ Ankara Altındağ Başpınar başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ fiyat Haberi

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ fiyat

Ankara-Altındağ Başpınar projesi kapsamında yer alan konutların teslim işlemleri gerçekleşiyor. 


Projede konut teslimleri, TOKİ tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde BCT Müşavirlik A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek. 



Konut teslimleri Ankara-Altındağ Başpınar Projesi Şantiyesinde yapılacak. Konut teslim işlemlerine saat 09:00’da başlanacak.


Konut teslim duyurusu için