28 / 03 / 2024

Ankara Altındağda bir yıl içinde 352 kilometre yeni yol yapıldı

Ankara Altındağda bir yıl içinde 352 kilometre yeni yol yapıldı

Altındağ Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalarla cadde ve sokakların çehresi daha estetik bir görünüme kavuşurken, yayaların ulaşımı ise daha kolay bir hale geldi.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edilen konutların duvarları çatladı!

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2017 yılında riskli olarak ilan edilen mahalledeki konutların duvarları çatladı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Ankara Altındağ'da 52.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, 52 milyon 644 bin 823 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Ankara Altındağda bir yıl içinde 352 kilometre yeni yol yapıldı Haberi

Ankara Altındağda bir yıl içinde 352 kilometre yeni yol yapıldı

Belediye kaldırımların üzerine 6 bin mantar koyarak park sorununun da önüne geçti. 2016 yılı çalışmaları ise mart ayında başlayacak. Toplumsal duyarlılığıyla adından söz ettiren Altındağ Belediyesi, bu çalışmalar kapsamında engelli vatandaşları da göz ardı etmedi. Özellikle görme engelli vatandaşlar için kaldırımlara yerleştirilen sarı renkteki tretuvar taşları, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırdı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, geçtiğimiz yıl Altındağ'da 17 km yeni yol açıldığını, toplam açılan yeni yol uzunluğunun da 352 km'yi bulduğunu aktardı. 


Sabah...