16 / 04 / 2024

ankara beton fuarı nerede

ankara beton fuarı nerede

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen "Beton Ankara 2014 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı" 17 - 19 Nisan 2014 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak...

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

Beton 2023 Fuarı inşaat sektörünün yapı taşlarını buluşturacak!

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en önemli fuar ve kongresine ev sahipliği yapacak olan “Beton 2023” sektörün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayacak. İşte Beton 2023 ile ilgili ayrıntılar...

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

TÇMB ve Vilayetler Birliği Ankara'da beton yolları anlattı!

TÇMB ve T.C. Vilayetler Birliği tarafından Ankara’da “İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminerde, Beton Yol Maliyet Analizleri ve Uygulamaların faydaları değerlendirildi.

Ankara Akyurt Fuar Alanı 2019'da tamamlanacak!

Ankara Akyurt Fuar Alanı'nda hafriyat çalışmalarının tamamlandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, "ATO olarak Ankara'yı kongre ve fuar turizminde ileri taşımak istiyoruz." dedi.

KAM Ankara Beton büyümeye devam edecek!

Türkiye'de yaptığı çok sayıda fabrika nedeniyle "fabrika fabrikası" olarak anılan KAM Ankara Beton, prekast betonarme sektöründe lider. Şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısı R. Çağla Baykam, önümüzdeki dönemde büyümelerine devam edeceklerini açıkladı.

Beton İzmir 2018 Fuarı başladı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım AŞ tarafından 25-28 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Beton İzmir 2018 Fuarı başladı.

Efe Bezci ile Çağla Baykam sözlendi!

BESA Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sektör lideri Kam Ankara Beton Sanayi’nin kurucusu Mahir Baykam’ın kızı Çağla Baykam ile evlilik yolunda ilk adımı atıp sözlendi.  

Beton İzmir 2018 Fuarı yarın başlıyor!

Küresel iş makineleri pazarının en büyük 50 oyuncusu arasında yer alan Hidromek ürünlerini 25- 28 Nisan tarihleri arasında Beton İzmir 2018 Fuarı’nda sergileyecek. 

Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım AŞ tarafından düzenlenen Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor. Fuar 28 Nisan'a kadar devam edecek. 

Ankara Fuar Alanı'na son nokta kondu!

Ankara'ya inşa edilmesi planlanan dev fuar alanının nereye yapılacağı tartışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koydu. Uluslararası fuar alanı Esenboğa Havalimanı’nın yakınındaki Akyurt ilçesinde hayata geçirilecek.

ankara beton fuarı nerede Haberi

ankara beton fuarı nerede


Hazır Beton, Çimento, Agrega ve İnşaat sektörleri Beton Ankara 2014'te bir araya geliyor. Fuar, 17 - 19 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen "Beton Ankara 2014 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı" 17 - 19 Nisan 2014 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak. Bu yıl 6. kez gerçekleştirilecek fuar, inşaat, hazır beton ve agrega sektörlerini Congresium Ankara'da buluşturacak.


Fuarda inşaat, hazır beton, agrega sektörleri ile ilgili son teknolojik ürünler, araç, makine ve ekipmanlar, hizmet ve donanımlar sergilenecek. Fuar, hazır beton sektörüyle ilgili her kesimin buluştuğu ortak bir platform olacak.


Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da katılımcılar son teknoloji ürünlerini ziyaretçilere sunacak. Fuarda hazır beton ve çimento ekipmanlarının yanı sıra beton santralleri, iş makineleri, kamyon...