18 / 04 / 2024

Ankara Büyük Çankaya Otel kimin

Ankara Büyük Çankaya Otel kimin

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Yenimahalle ve Gölbaşı'nda yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 5 adet konut satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 5 adet konutu satışa çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Büyükşehir'den büyük fırsat! Çankaya'daki 46 konut ve 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ve 4+1'leri sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 46 adet konut ve 1 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi 22 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle, Mamak, Çankaya ve Gölbaşı'nda yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir 75.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ve Yenimahalle'de 75 milyon 152 bin 176 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Ankara Büyükşehir 4 oda 1 salon 7 konut satıyor! 2.4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı,  Çankaya Kızılırmak-Karakusunlar'da yer alan 7 adet konutu 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

Ankara Büyük Çankaya Otel kimin Haberi

Ankara Büyük Çankaya Otel kimin

Ankara'da 1991 yılında temeli atılan ve bir türlü bitirilemeyen Büyük Çankaya Otel, daha önce de bir çok kez icradan satışa çıkarılmıştı. 34 katlı gökdelene alıcı çıkmayınca satışının yeniden yapılmasına karar verildi.

Ankara 22. İcra Dairesi, Aymet Çankaya Turizm ve Ticaret A.Ş.'ye ait Ankara Büyük Çankaya Oteli bugün icradan satıyor. Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan otel 5496 ada 11 parsel ile 5464 ada 21 parsel üzerinde yer alıyor.

Toplam 11 bin 311 metrekare arsa alanı üzerindeki otelin, ticaret merkezlerinin ve 8 bin 170 metrekarelik arsanın tapu kaydı iş adamı Ahmet Hattat'ın üzerine kayıtlı. 

A ve B bloktan oluşan otel ve ticaret merkezlerinin bedelleri 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi. Dev otelin ihalesi bugün saat 14:30'da Ankara 2 Nolu Mezat...