26 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Taşınmaz Satışı

Ankara Büyükşehir Taşınmaz Satışı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti hazineye ait 6 adet arsa için satış kararı aldı. Arsaların muhammen bedeli 69 milyon 825 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir ticaret ve konut imarlı 5 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Mamak ve Etimesgut'ta yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 8 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 13 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. Büyükşehir Belediyesi 11 Ağustos 2022 tarihinde 13 adet taşınmazın ihalesini gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir, Çubuk'ta arsa satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çubuk'ta yer alan 5 arsayı satışa sundu. Arsalar için en düşük muhammen bedeli 1 milyon 228 bin 130 TL olarak belirlendi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 20 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazların ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 41 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendisine ait gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurdu. Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, satışa çıkardığı 41 konutun ihalesini 17 Aralık’ta gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir'den satılık 100 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazları arasında bulunan 96’sı konut, 4’ü iş yeri olmak üzere toplam 100 gayrimenkulünü sundu.  20 Şubat tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. ihaleyle konutlar kapalı zarf usulüyle satılacak. 

Ankara Büyükşehir konutları 20 Şubat’ta satışa çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, aralarında konut ve dükkanların yer aldığı toplam 100 gayrimenkulünü 20 Şubat'ta ihaleyle satışa çıkartacak...

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Koru Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve imar planında kullanımı Spor Alanı olan taşınmaz üzerine Sınırlı Aynı Hak Tesis edilerek inşaat yaptıracak. İşin bedeli 15 milyon 151 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 dev arsasını satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 ilçesine bağlı 5 mahallesindeki 5 dev arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Aralık'ta yapılacak...

Ankara Büyükşehir'den 249.6 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 7 ilçede bulunan 9 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli ise 249 milyon 696 bin 770 TL olarak belirlendi. 

Ankara Büyükşehir Taşınmaz Satışı Haberi

Ankara Büyükşehir Taşınmaz Satışı

Ankara Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde olan 6 adet arsa için ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında 29.08.2018 ve 03.10.2018 tarihinde imzalanan protokoller dahilinde mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait 2 adet bina ve 1 adet arsanın hazine adına devredilmesi ve Bilkent Şehir Hastaneleri bağlantı yollarının Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmasına karşılık mülkiyeti hazineye ait gayrimenkullerden 6 adedi için satış yetkisini alan Büyükşehir Belediyesi, mahsuplaşma yoluna giderek bu taşınmazları ihale yoluyla satacak.

6 arsa için 69 milyon 825 bin TL isteniyor

 Mülkiyeti Hazine’ye ait ancak protokol dahilinde mahsuplaşma yapılarak satış yetkisi verilen Büyükşehir Belediyesi, 11 Kasım 2021 tarihinde Çankaya’da 4, Yenimahalle ilçesinde ise 2 adet konut, sosyal ve kültürel tesis alanı ile kentsel servis...