26 / 04 / 2024

ankara düşük aidatlı konut projeleri

ankara düşük aidatlı konut projeleri

Lüks ve markalı konutların yükselmesiyle konut tercihi değişim göstermesine karşın, bu konutların yüksek aidat giderleri konut sahiplerinin yaşamını neredeyse kira verir gibi sürdürmesine neden oluyor

Mert Yıldızhan: Düşük aidatın yolu alternatif enerji kullanımından geçiyor!

Ankara'daki Elit Royal Residence projesiyle dikkati çeken Elit Yapı 'nın Yönetim Kurulu Uyesı Mert Yıldızhan, aidat konusunun satış aşamasında ilk sorulan sorulardan biri olduğunu söyledi.

Mert Yıldızhan: Konut satışında ilk sorulan soru aidat!

Yeni inşa edilen projeler havuz bakımından güvenliğe, tenis kortundan spor salonuna çok sayıda hizmeti sunarken, söz konusu hizmetlerle gelen yüksek aidatlar konut sahiplerinin yaşamını neredeyse kira verir gibi sürdürmesine neden oluyor.

Emekli maaş zammında ilk sinyal! En düşük emekli maaşı için bu rakam konuşuluyor...

Emekli maaşına seyyanen artışla ilgili Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdür Hüseyin Gökçe, en düşük emekli aylığı alanların kök maaşlarında teknik düzeltmenin şart olduğunu söyledi.

Ankara Balık Hal fiyatları açıklandı! 12 kg hamsi 100 TL'ye düştü! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 30 Ocak 2023 balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Balık Hal fiyatları ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ankara Balık Hal fiyatları belli oldu! Balık fiyatları düştü mü? İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 13 Aralık 2022 balık fiyatları yayımlandı. Peki, Ankara Balık Hali'nde balık fiyatları ne kadar? İşte 13 Aralık fiyat listesi...

Fiyatları dibi gören hamsi kapış kapış satılıyor! İstanbul ve Ankara Balık Hali 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Balık sezonun başlamasıyla birlikte balık fiyatlarındaki düşüş vatandaşları sevindiriyor. Trabzon'da tezgahları süsleyen hamsinin kilogramı 30-35 TL'den satışa sunuluyor. Peki İstanbul ve Ankara Balık Hali'nde hamsi ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları ne zaman sona erecek?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesinde başvuru dönemi ne zaman sona erecek?

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 22 Kasım 2021 tarihinde resmen başlıyor. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Ankara Yapracık 2019 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 28 Mayıs tarihinde başlıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Mayıs'ta başlıyor.

ankara düşük aidatlı konut projeleri Haberi

ankara düşük aidatlı konut projeleri


Lüks ve markalı konutların yükselmesiyle konut tercihi değişim göstermesine karşın, bu konutların yüksek aidat giderleri konut sahiplerinin yaşamını neredeyse kira verir gibi sürdürmesine neden oluyor 


Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: "Sosyal alanlara büyük yer verilen lüks konutlarda bu alanların giderlerini düşürmek için özel çalışmalar yapılmalı" Markalı ve lüks konut projeleri, yaşam kalitesini arttırmaya yönelik sayısız hizmete imza atarken, bu durum konut sahibine yüksek aidat olarak geri dönüyor. Sektör temsilcileri, düşük aidatın yolunun alternatif enerji kullanımından geçtiğini ifade ederek, yapılacak özel çalışmaların satış aşamasında da yardımcı olacağını...