19 / 04 / 2024

ankara gayrimenkul verileri

ankara gayrimenkul verileri

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre, 2016 yılında Türkiye’de yaklaşık 2.4 milyon taşınmaz satışı gerçekeleştirilmiş. Ankara listede birinci sıra yer alıyor. 

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de kuruldu.

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Ankara’da emlak fiyatlarında suni yükseltmeler mi yapılıyor?

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar Ankara gayrimenkul sektörünü de kaosa sürükledi. Gayrimenkul PR konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘suni yükseltmeler ve yanlış fiyatlandırma yüzünden tüketicilerin satın alma motivasyonu düştü’ uyarısını yaptı.

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 31 milyon 255 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Çankaya'da 30 milyon TL'ye icradan satılık villa ve arsası!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Üniversiteler Mahallesi'nde yer alan villa ve arsasını 30 milyon TL'ye satıyor... 

Ankara Çankaya'da 22 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi,  Ankara ili, Çankaya ilçesi, Hacı Bayram Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 22 milyon TL'ye satıyor...

Ankara Gordion Hotel 18 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Çankaya İlçesi, Remzi Oğuz Arık Mahallesi'nde bulunan Gordion Hotel'i satışa çıkardı. Otelin satış bedeli ise 18 milyon TL olarak belirlendi.

Konut satışında en yüksek pay İstanbul'un!

Endeksa, TÜİK‘in açıkladığı 2020 Şubat ayı gayrimenkul verileri hakkında değerlendirmelerde bulundu. TÜİK verilerine göre, Şubat'ta Türkiye'de konut satışları Ocak ayına göre yüzde 5, geçtiğimiz yılın Şubat ayına göre de yüzde 51 arttı.

Ankara gayrimenkul satışlarında başarıyı yakaladı!

TÜGİAD Ankara 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri, MÜSİAD Ankara’yı ziyaret etti. MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette,  Ankara’nın inşaat sektöründeki başarısı konuşuldu. 

Ankaralılar geniş daireleri tercih ediyor!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği ve Extra Türkiye Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan Ankara'da 1+0 daire üretimine yönelik değişikliği değerlendirdi...

Konut satışları kısa sürede yükselişe geçecek!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği ve Extra Türkiye Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan gayrimenkul sektörüne yönelik son değişiklikleri değerlendirdi.

AND Ankara projesi geliyor! Yeni proje!

AND Ankara Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Ankara Çankaya'da yeni projeye hazırlanıyor. AND Ankara projesi ticari olarak tasarlanıyor. 

ankara gayrimenkul verileri Haberi

ankara gayrimenkul verileri


Dünya Gazetesi yazarlarından Nevzat Saygılıoğlu bugünkü köşesinde ''Ankara’nın zengin bir kent olduğunu biliyor muydunuz?'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, Nevzat Saygılıoğlu'nun yazısı..

Bu kadar iç ve dış gündem konularının ve artık siyasetin öne çıktığı bugünlerde Ankara’ya başka açıdan bakalım istedik.

Ankara deyince aklımıza ne gelir?

Öncelikle Ankara’nın başkent olduğu aklımıza gelir. Başkent olduğu için de aynı zamanda bürokrasi ve diplomasi merkezi olduğu anlaşılır.

Gerçekten de Ankara’nın ana artellerine girdiğinizde her tarafta kamu binalarının gökyüzünü mızrak gibi deldiği görülür. Bürokrasinin yer aldığı kamu binalarının ve özellikle yargı ve diploması ile ilgili binaların yatay yapılanması yerine dikey yapılandığı dikkat çeker. Yani binanın yerleşim biçimi yatay değil dikeydir.

Standarttan uzak, lüksün içinde, biraz da alaturka görüntü sergileyen ve geceleri de pavyon gibi aydınlatılmış kamu binalarının olduğu ve...