26 / 04 / 2024

Ankara imar problemi

Ankara imar problemi

ÖYK Ankara'da imar planı değişikliğini onayladı. Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Ankara'da bazı parsellerin imar planı değişikliğine onay verdi. ÖYK'nın konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.

Ümraniyeliler depreme dayanıklı konutlarına kavuşuyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kazım Karabekir Mahallesi ve çevresindeki mahallelerde yaşanan imar probleminin önümüzdeki günlerde çözüleceğinin müjdesini verdi. Başkan Yıldırım, şu an imar problemi yaşanan yerlerin yapılacak projelerle daha değerli bir hale geleceğinden bahsetti.

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy'ün imar problemi ortadan kalkacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,  İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu bir araya geldi. İlçe adayları projelerini, Yıldırım İstanbul vizyonunu anlattı.

Ataşehir'de imar problemi ortadan kalkacak!

Sancaktepe Belediye Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de yaptığımız hizmetler, bizim referansımız. Ataşehir’de de imar problemi ortadan kalkacak, vatandaşlar depreme dayanıklı evlerine kavuşacak.” diye açıklama yaptı. 

İstanbul'un ciddi anlamda imar problemi var!

İstanbul'un ciddi anlamda imar problemi olduğunu söyleyen Binali Yıldırım, "Yapıların yüzde 40'tan fazlasında imara aykırılık var, imarsız. Bunları çözmek için İmar Barışı yaptık. İkinci adımda da buradaki değişimi ve dönüşümü gerçekleştireceğiz" dedi...

Beykoz'un imar problemi çözülecek!

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Beykoz Belediye başkan adayı olan Murat Aydın, “İstanbul’un incisi olarak adlandırılan Beykoz biraz tozlanmış. Biz imardan istihdama yapacağımız yatırımlarla ilçeyi yeniden partalacağız” dedi

Ataşehir'in imar problemi çözülecek!

Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Hayata geçireceği hizmetleri anlatan Erdem, ''Ataşehir'in imar problemini çözeceğiz'' diye konuştu.

Beykoz’un imar problemi için kamuoyu yapılanması!

CHP Beykoz Belediye Başkan aday adaylarından Muammer Tonya, bölgedeki imar probleminin kamuoyu yapılanması yapılarak çözüleceğini söyledi.

AK Parti kimsenin evini almadı!

AK Parti Büyükçekmece 6. Olağan Kongresi'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Nerede bir imar problemi varsa seçim öncesi 'AK Parti sizin elinizden evinizi, arazinizi alacak' diyorlar. AK Parti 16 senedir iktidarda ve kimsenin evini almadı ama 1 milyon kişiye ev verdi." dedi.

Ankara Hacı Derviş Camii imar planı askıda!

Ankara Çankaya'ya bağlı Yukarı Öveçler'de yer alan Hacı Derviş Camii'nin imar planı notu değişikliği askıya çıktı...

Kuzey Ankara Girişi Altındağ imar planı değişikliği askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Altındağ Etabı'na ilişkin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kuzey Ankara Girişi Karacaören etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Karacaören Etabı 70046 ve 70047 adalara ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Ankara imar problemi Haberi

Ankara imar problemi

ÖYK imar planı değişikliğini onayladı. Buna göre, Sümer Holding AŞ mülkiyetindeki Ankara'nın Çankaya ilçesi Çukurambar Mahallesi'nde belirtilen parsellere yönelik kentsel servis alanı ve konut alanı kullanım kararları getirilmesine ilişkin onaylanan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1/1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle Danıştay 6. Dairesine açılan davada, işlemin yürütülmesinin durdurulmasına karar verildiğinden, mahkeme kararlarının gereklerinin yerine getirilmesini teminen Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan söz konusu parsellere yönelik ticaret alanı ve konut alanı kullanım kararları getirilmesine ilişkin 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1/1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği onaylandı. 

Onaylanan imar planlarının Resmi Gazete'de yayımlanmasını müteakip, bilgi ve gereği için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Çankaya Belediye Başkanlığına gönderilmesine karar verildi. 


Ankara 24...