26 / 04 / 2024

Ankara itfaiyesi raporu

Ankara itfaiyesi raporu

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, asli görevi olan yangınlara müdahale hizmetinin yanında Ankaralılara önemli hizmetler de götürüyor. İşte Ankara itfaiyesinin 2014 yılı ilk 6 aylık raporu...

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki 1 ve 2 gayrimenkullerinin KDV dahil toplam değeri 98 milyon 160 bin TL oldu.

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Koray GYO Ankara Çankaya Projesinin değeri ne kadar? O rakam dudak uçuklattı!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Ankara Çankaya Projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Koray GYO'nun Ankara Çankaya Projesinin değeri kaç lira oldu? İşte cevabı...

Akfen GYO'nun Ankara Ibis Oteli'nin değeri açıklandı!

Akfen GYO Ankara Ibis otelinin güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Akfen Ankara Ibis Oteli'nin değeri ne kadar? İşte Akfen Ankara Ibis Oteli'nin değer tablosu...

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar?

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli gayrimenkullerine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ziraat GYO'nun Ankara okulunun değeri ne kadar?

Ziraat GYO Ankara'da yer alan okulunun değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Ankara binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne oldu?

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Ankara Münye parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından Ankara ili Çankaya ilçesi Mühye Mahallesi'nde yer alan 12 adet parsel için değerleme raporu hazırlatıldı. Gayrimenkullerin KDV dahil toplam değeri 100 milyon 148 bin 606 TL olarak belirlendi.

Cubes Ankara'nın değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun Cubes Ankara projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Cubes Ankara'nın değeri ne kadar?

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Sinpaş GYO Altınoran projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 10 parselde yer alan Altınoran projesine ait 200 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Ankara itfaiyesi raporu Haberi

Ankara itfaiyesi raporu

Türkiye’de yaşanan büyük deprem, sel baskınları ve maden faciaları gibi afetlerde gerçekleştirdiği kurtarma faaliyetleri ile bütün yurtta adını duyuran Büyükşehir İtfaiyesi, intihara teşebbüsten, trafik kazalarına, göçük olaylarından suda boğulmalara, baca temizliğinden kapı açmaya kadar birçok olayda vatandaşın yardımına koşuyor.



-İLK ALTI AYDA 2 BİN 941 YANGIN MEYDANA GELDİ


Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin yayınladığı 2014 yılı ilk 6 aylık Faaliyetler Çizelgesi’ne göre Ankara’da 6 ayda 2 bin 941 yangın meydana geldi. Bu süreçte 15’i kamuya, 936’sı özel kişi ve kuruluşlara ait binalarda yangın çıktı. Atölye-imalathane, fabrika gibi yerlerde 143, motorlu araçlarda 301, odun-kömürlük deposu gibi yerlerde 60, orman ve fidanlıklarda 11, ot-saman-çöp-ekin yerlerinde ise 1172 yangın olayı meydana gelirken, 303 yangın olayı da diğer  kategorilerde yaşandı.



-SADECE YANGIN SÖNDÜRMEDİLER


İtfaiye ekipleri 6 aylık sürede su...