18 / 04 / 2024

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri köprü

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri köprü

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde yer alan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 30 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi’nin yer teslimi yapıldı!

MASKİ Genel Müdürlüğü Manisa merkez ve Gördes Atıksu Arıtma Tesislerinin de ihalesini yaparak yer teslimlerini gerçekleştirmişti. Son olarak Ankara’da ihalesi gerçekleştirilen Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisinin de yer teslimi yapıldı.

Ankara Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi toplantısı 11 Ağustos'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde bulunan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 11 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Ankara OSB arıtma tesisi Ağustos'ta açılacak!

Ankara Arıtma tesisi yakın tarihte çevre izni alınarak Ağustos 2015'te arıtma tesisinin resmi açılışının yapılması planlanmaktadır. Tesis sayesinde Trabzon OSB'de sanayi ve evsel atık sorunu tümden ortadan kalkacak.

Manisa ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi ihaleleri gerçekleşti!

Manisa ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi ihaleleri gerçekleşti. İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce ihalelerin Ankara’da gerçekleştirildiği belirtilirken, tesislerin tamamlanmasıyla birlikte atık suların çevreye zararlı unsur olmaktan uzaklaşacağı ifade edil

Manisa Atık Su Arıtma Tesisi ihalesi 30 Nisan'da!

Manisa atık su arıtma tesisinin ihalesine hazırlanıyor. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, her iki ihalenin de 30 Nisan 2015 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce Ankara’da gerçekleştirileceğini belirtti.

İrfan Kaya: Ankara'ya arıtma tesisinden verilen su tertemiz!

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya: “Abonelerimize 1-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında; İvedik, Pursaklar ve Çubuk İçme Suyu Arıtma Tesislerinin yanı sıra bölgesel arıtma tesislerinden verilen su her zaman olduğu gibi yine tertemiz ve pırıl pırıl” dedi.

Serban'a arıtma tesisi inşa ediliyor!

Abdurrahim Aktoprak;" Kanalizasyon altyapı ve arıtma sistemi projesi ile ilgili 2.etap çalışmalarını yapmak üzere Ankara İller Bankası Proje Dairesi Başkanlığından bir heyet kasabamıza gelerek çalışmalarına başlamıştır."dedi

Ordu Atıksu Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı...

Ordu atıksu arıtma tesisi açıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı.

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi işletmesinin kapasite artırımı için ihale düzenlendi!

Gürsu'da kurulu bulunan S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletmesinin kapasite artırım için ihale sözleşmesi törenle imzalandı. Vali Münir Karaloğlu, "artık Bursamızda temiz çevre ve temiz deniz istiyoruz" dedi.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri köprü Haberi

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri köprü


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Anadolu Bulvarı ile Çevre Yolu’nun kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü, trafik akışını büyük ölçüde rahatlattı. Ankara Büyükşehir, şimdi de yine Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor. 

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Hurdacılar Sitesi Kavşağı’ndaki “U” dönüşü köprüsü yapılmadan önce Çevre Otoyolu'nun en yoğun olduğu noktanın, Anadolu Bulvarı ile kesiştiği ve Hurdacılar Sitesi’nin bulunduğu bağlantı noktası olduğunu söylediler. 

Yetkililer, özellikle pik saatlerde uzun kuyrukların oluştuğu bölgede, yeni köprüyle artık kesintisiz bir ulaşım sağlandığını söylediler. 2 şeritli ve 60 metre uzunluğunda olan köprünün, korkulukları da dahil tüm çalışmalarının tamamlandığını belirten yetkililer, “Keçiören yönünden gelip Anadolu Bulvarı şehir merkezi yönüne dönecek araçlar, hiç trafik...