24 / 04 / 2024

Ankara Kahramankazan otel satışı

Ankara Kahramankazan otel satışı

Mülkiyeti Kazan Belediyesine ait olan termal otel ve arsası vasıflı gayrimenkul 24 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan termal otelin ihalesi 1 Mart 2019 cuma günü gerçekleştirilecek.ç

Vera Konsept GYO'dan Ankara'ya yeni otel geliyor!

Vera Konsept GYO, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilmesi planlanan otel projesi için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ankara Kahramankazan'da 232 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor! 

Ankara Kahramankazan Belediyesi, Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Kayı ve Saraç Mahallelerinde bulunan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kahramankazan'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

Başkent Ankara'da konut imarlı arsa fırsatı! 

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Kahramankazan Belediyesi 3 arazi satacak! Ankara'da arazi arayanlar dikkat!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Soğulcak Mahallesi'nde yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor.

12 soruda TOKİ Ankara Kahramankazan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kahramankazan ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projelerine imza atacak. Peki TOKİ Ankara Kahramankazan projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kahramankazan 2022 ucuz konut projesi...

Kahramankazan Belediyesi'nden Ankara'da satılık 4 arazi! Metrekare fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan'da yer alan  4 adet araziyi satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Bu fiyatlara inanamayacaksınız! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Ankara'da 8.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kahramankazan Satış Memurluğu, Ankara Kahramankazan'da yer alan gayrimenkulü 8 milyon 952 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Kahramankazan'da 15.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 15 milyon 829 bin 770 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Ankara'nın önemli projelerinden biri olan Kahramankazan Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Projenin kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Ankara Kahramankazan yeni hastanesine kavuşuyor!

Ankara Kahramankazan'da inşa edilen Devlet Hastanesi'nde çalışmalar tamamlandı. Hastanenin açılışı kısa süre içerisinde yapılacak. 

Ankara Kahramankazan oto sanayisi için sunum yapıldı! 

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda ilçede yapılacak oto sanayi için sunum yaptı. 

Ankara Kahramankazan otel satışı Haberi

Ankara Kahramankazan otel satışı

Mülkiyeti Kazan Belediyesine ait olan termal otel ve arsası vasıflı gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 24 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. 

KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN:
1. Mülkiyeti Kazan Belediyesine ait İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Kayı Mahallesi tapulamasına kayıtlı 1(bir) adet Termal Otel ve arsası, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.

2. Satışı yapılacak taşınmazın mahallesi, cinsi, ada, parsel, yüzölçümü, m² bedeli, toplam m² bedeli ve geçici teminat bedeli aşağıya çıkarılmıştır.

3. İhale 01.03.2019 Cuma günü saat 14.00’da Belediye Meclis Toplantı Salonunda (16. Kat) Ankara Bulvarı No: 105/1 Kahramankazan/ANKARA Encümen huzurunda yapılacaktır.

4. Taşınmaz bedeli (İdari Şartnamenin 10.Maddesinde belirtildiği üzere tahsil edilecektir.

5. İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek İhale Dosyasında aranacak belgeler şunlardır;
A- Teklif...