19 / 04 / 2024

ankara kale ofis teslimleri

ankara kale ofis teslimleri

Ankara Çukurambar bölgesinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi toplam 123 adet ofisten oluşuyor. Peki Ankara Kale Ofis teslimleri ne zaman?

Kale Ofis Ankara fiyat listesi!

Kale Ofis projesi ''Ankara'nın yeni kalesi'' sloganıyla Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 123 adet ofise yer veriliyor...

Ankara'da bin 804 konutluk mega proje için düğmeye basıldı! AVM ve 945 ofis de var!

SY Güneş Enerjisi, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Projede 1.804 konut, 224 ticari ünite ve 945 ofis yer alacak.

Merkez Ankara'dan ofis sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! 

Emlak Konut güvencesi ve Pasifik ortaklığı ile inşa edilen proje Merkez Ankara'dan ofis almak isteyenlere 0,99 oranla , 1 yıl taksit ertelemeli, 120 ay vade imkanı sunuldu.

Ankara İçkale'de 234 konut restore edilecek! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "İçkale 1. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi”nde çalışmalar tamamlanmak üzere. 2.etap için ihale yapılacak projede 234 konut restore edilecek. 

Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Emlak Konut ile Pasifik inşaat ortaklığında inşa edilen ofis, konut, AVM ve otel fonksiyonlarından oluşan Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020!

Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020, Merkez Ankara fiyat listesi ve Merkez Ankara ofis fiyatları 2020...

Merkez Ankara ofis fiyat listesi 2020!

Merkez Ankara ofis fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara ofis fiyat listesi 2020 ve proje detayları...

Merkez Ankara ofis fiyatları!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Pasifik İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler satışa çıktı. İşte Merkez Ankara ofis etabı fiyatları...

Ankara Ofis Kulesi'nde Guardian Glass imzası! 

Anmahian Winton Architects ve rggA Mimarlık işbirliği ile tasarlanarak Ankara'nın batısını bağlayan Otoyol aksı üzerinde yükselen Ankara Ofis Kulesi'nde Guardina Glass imzası var. 

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Ankara Yenimahalle'de 3.5 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan ofis vasıflı gayrimenkul 3 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara’daki ofisler apartman dairelerinden kurtuluyor!

Konut satış istatistiklerine göre, kişi sayısına göre satışta ilk sırayı alan Ankara’da ofis satışında da rekor artış bekleniyor. Bölgede 2025’e kadar en az 10 bin ofisin apartman dairelerinden kurtulması  öngörülüyor. 

Koperatiff Ofis KAle Ajans Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Koperatiff Ofis KAle Ajans Hizmetleri Limited Şirketi Emre Topalakcı, Tolga Kayasu ve İlker Koca ortaklığında 21 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ankara kale ofis teslimleri Haberi

ankara kale ofis teslimleri

Kale Ofis projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından "Ankara'nın yeni kalesi" sloganıyla tanıtılıyor. Kale Ofis fiyat listesi 494 bin TL'den başlıyor. 


Kale Ofis  projesi 22 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Ofis büyüklükleri 62 metrekare ile 468 metrekare arasında değişen Kale Ofis projesi toplam 123 adet ofisten oluşuyor. 


Ankara Kale Ofis teslimleri!


Ankara Kale Ofis teslimleri Nisan 2019 tarihinde yapılacak. Proje konum olarak, Ankara Ticaret Mahkemesi'ne 1 dakika, Yeğenbey Vergi Dairesine 1 dakika ve Kızılay Metrosuna 3 dakika mesafede yer alıyor. 


Ankara'nın hızla gelişen bölgesi Çukurambar'da bulunan projede spor merkezi, kuaför ve oto yıkama gibi imkanlar da olacak. 



Adres: Mevlana Bulvarı No: 150 Çukurambar/Ankara


Tel: 0312 285 3 888

web: http://www.kaleofis.com.tr/

Gizem...