25 / 04 / 2024

Ankara köpek barınağı millet bahçesi

Ankara köpek barınağı millet bahçesi

Ankara'daki Mogan ve Eymir göllerinin yer aldığı Gölbaşı ilçesinde Millet Bahçesi projesinin yapılacağı alan belli oldu.

Hayvanseverleri sevindirecek haber! Migros kedi köpek mamalarına indirim yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Migros'tan hayvanseverleri sevindirecek haber geldi. Migros kedi ve köpek maması ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Peki bu indirim hangi markalar için geçerli? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi projesinin ihalesini 7 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Etimesgut Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına otel tahsisi!

Ankara Etimesgut Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan otelini koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Mansur Yavaş öğrenci yurdu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 100 yataklı öğrenci yurdunu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti.

İmar barışına aykırı 4 bin 333 kaçak yapıdan 519'u yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca korunan alanlarda yapılan denetimlerde tespit edilen "İmar Barışı"na aykırı 4 bin 333 kaçak yapıdan şimdiye kadar 519'u yıkıldı.

İmar barışına 10 milyon 300 bin bağımsız birim başvurusu yapıldı!

İmar barışına 10 milyon 300 bin bağımsız birimin başvurusu yapıldı. İmar barışı uygulamasından  aklaşık 24 milyar lira yapı kayıt belgesi bedeli tahsil edildi...

 Uzungöl’de imar barışına aykırı yapıların yıkımı için bekleyiş sürüyor!

Trabzon’un Çaykara ilçesinde yer alan Uzungöl’deki imar barışına uygun olmayan yapıların yıkımı için son tarih 5 Ekim olarak belirlenmişti. Yapıların sahiplerinin binaları boşaltmaması üzerine yıkım gerçekleştirilemedi. Yıkım için bekleyiş sürüyor…

İmar barışına aykırı 4 bin kaçak yapı tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından özel çevre koruma bölgelerinde ve doğal sit alanlarında imar barışına aykırı 3 bin 956 yapı belirlendi. Bu yapılardan 423'ü yıkılırken, bin 278'i için suç duyurusu yapıldı.

Avukat Enver Alcan yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı! 

Avukat Enver Alcan, yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı.Villası için 229 bin lira ödeme yaptı. Ödediği parayı evin eski sahibi Mehmet Hattat’tan almak için dava açtı.

Ekrem İmamoğlu'nun Çanakkale'de balıkçı barınağı mı var?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çanakkale'de balıkçı barınağınız mı var sizin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi...

İmar barışına Sarıyer'de başvuranların oranı yüzde 73!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "İmar barışına Sarıyer'de başvuranların oranı yüzde 73. Sarıyerliler, şunu çok iyi bilmeli, yapı kayıt belgesini alan Sarıyerli kardeşlerim artık 'Evim yıkılacak, evimden olacağım.' endişesi taşımasın" dedi...

Ankara köpek barınağı millet bahçesi Haberi

Ankara köpek barınağı millet bahçesi


Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan'ın haberine göre, Başkent'teki Mogan ve Eymir göllerinin yer aldığı Gölbaşı ilçesinde Millet Bahçesi projesinin yapılacağı alan belli oldu. Ankara’nın Atatürk Kültür Merkezi arazisinden sonraki 2. millet bahçesi, Eymir Gölü'nün hemen yanında, yaklaşık 800 bin metrekarelik alana inşa edilecek.. Millet bahçesinin kurulacağı bölgede sokak köpeklerinin bakıldığı köpek barınağı da yer alıyor.

Bölgedeki hayvanların yeni bir alana taşınacağı açıklan fakat yeni barınak kurulana kadar köpekler inşaat alanı içerisinde yer alan çamur içindeki bir bölgeye ve tellerin arasına konuldu. Sokaktaki Patili Canları Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alper Karmış konuyla ilgili olarak, “Hayvan sevmeyen insan da sevmez dedik. Bütün hayvanlar çamur denizi içinde” şeklinde konuştu.

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise köpek barınağının Gölbaşı’ndan başka bir yere taşınacağını belirtti....