19 / 04 / 2024

Ankara-Niğde Otoyolu arsa fiyatları

Ankara-Niğde Otoyolu arsa fiyatları

Türkiye‘nin önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Ankara-Niğde Otoyolu, güzergahında bulunan illerde arsa ve konut fiyatlarını artırdı. Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını yükseltti. 

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Niğde'de 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla 78 arsa ve tarla satılıyor! Dikkat!

Niğde İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Niğde ili, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde yer alan 78 adet arsa ve tarla satışa sunuluyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Arsa alacaklara büyük fırsat! Ankara Yenimahalle'de 2 arsa satılıyor!  

Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'nde yer alan 10 bin 153 ve 12 bin 386 metrekare büyüklükteki 2 arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Yenimahalle'de 25.6 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsa!

Ankara Satış Memurluğu, Ankara Yenimahalle'de yer alan fabrika ve arsayı 25 milyon 605 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurluğu Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 12 milyon 864 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 8.8 milyon TL'ye satılık arsa!

DSİ V. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 8 milyon 848 bin 950 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara-Niğde Otoyolu TBMM gündeminde!

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Yap-İşlet-Devret modeliyle ERG şirketi tarafından inşa edilen Ankara-Niğde Otoyolu’nu TBMM’ye taşıyarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi hazırlandı.

Ankara-Niğde Otoyolu ile yılda ne kadar tasarruf edilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde bu otoyol ile yıllık 1 milyar 628 milyon TL tasarruf sağlanacağını belirtmişti.

Ankara-Niğde Otoyolu arsa fiyatları Haberi

Ankara-Niğde Otoyolu arsa fiyatları

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, son 1 yıllık verilerle otoyolun geçtiği şehirlerdeki arsa ve konut fiyatlarının değerlenme oranlarını açıkladı. Endeksa'nın güncel verilerine göre Türkiye‘nin önemli otoyol projelerinden Ankara-Niğde Otoyolu‘nun başladığı Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde son 1 yılda konut fiyatları yüzde 24, arsa fiyatları ise yüzde 20 seviyesinde arttı. 

Endeksa verilerine göre Gölbaşı’nda ortalama konut metrekare satış fiyatı 2 bin 480 TL, ortalama arsa metrekare satış fiyatı 258 TL olarak açıklandıç 

Nevşehir ve Aksaray‘da arsa yüzde 44 değerlendi

Otoyol güzergahı üzerinde bulunan Nevşehir’de son 1 yıllık konut fiyat artışı yüzde 13, arsa fiyat artışı yüzde 44 seviyesinde gerçekleşti. Ortalama değerlerle Nevşehir‘de konut metrekare satış fiyatı bin 176 TL, arsa metrekare satış fiyatı 302 TL olarak belirlendi. Aksaray’da ise 1 yıllık konut fiyat artışı...