16 / 04 / 2024

Ankara şehir hastanesi ne zaman açılacak

Ankara şehir hastanesi ne zaman açılacak

Ankara'da açılan ve açılması planlanan şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara şehir hastanesi 29 Ekim 2016'da açılacak!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Ankara'da 3 bin 800 yataklı Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük en kapasiteli şehir hastanesini seneye 29 Ekim'de açmış olacağız. Bu engel olanların tedavilerini de burada yapacağız" dedi.

Mamak Şehir Hastanesi ne kadara mal oldu?

Ankara Mamak'ta inşa edilen Mamak Şehir Hastanesi'nin maliyeti belli oldu. Mamak Şehir Hastanesi'nin tamamı 58 milyon TL'ye mal olurken, tamamlama ihalesi 99 milyon TL oldu. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil,  7 Yıldır Bitmeyen  Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin durumu hakkında TBMM'ye soru önergesi verdi.

Etlik Şehir Hastanesi Haziran 2021'de açılacak! 

Ankara'da inşaatına 5 yıl önce başlanan ve 2019'da açılması planlanan Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışı 2021 yılına ertelendi. 3 bin 577 yatak kapasiteli hastanenin Haziran 2021'de hizmete açılması öngörülüyor...

Ankara Şehir Hastanesi'ndeki heliport tamamlandı!

Ankara Şehir Hastanesi yerleşkesinde inşaat tamamlanan 2 bin 400 metrekarelik heliporttan ilk kez bir hastanın nakli için ambulans helikopterle deneme uçuşu yapıldı.

Etlik Şehir Hastanesi inşaatı durdu! 

Bu yıl tamamlanması planlanan Ankara'daki Etlik Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçilerin iddiaya göre ücretleri yatırılmıyor.İşçiler ücret alamadıkları için inşaat durdu. 

Ankara Numune Hastanesi hizmete kapandı!

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bilkent Şehir Hastanesi’ne taşınma sürecinin tamamlanmasından sonra hizmete kapatıldı.

Etlik Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 bin 577 yatak kapasiteli Etlik Şehir Hastanesi'nin yıl sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

Ankara Şehir Hastanesi açıldı!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde hayata geçirilen 3. büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi hizmete açıldı.

Ankara Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde hayata geçirilen 3. büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün katılacağı törenle resmi olarak açılacak.

Ankara Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilen 3. büyük hastanesi olacak olan Ankara Şehir Hastanesinin resmi açılışı yarın yapılacak. 

Dokuzuncu şehir hastanesi devrede!

Dünyanın üçüncü, Avrupa’nın en büyüğü olacak Ankara Şehir Hastanesi 14 Mart’ta açılacak. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca basın mensuplarıyla bir araya gelip hastaneyle ilgili sorulara cevap verdi.

Ankara şehir hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Ankara şehir hastanesi ne zaman açılacak

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Ankara'da açılan ve açılması planlanan şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastanelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Yeşil, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Yeşil, ''Aşağıdaki sorularımın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Anayasa'nın 98'inci ve İçtüzük’ün 96'nci ve 99'uncu Maddeleri gereğince yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim'' diye konuştu.

Yeşil, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Yoksulluk, savaş, çatışma veya şiddet nedeniyle Türkiye'ye göç etmek zorunda kalan nüfusun neredeyse yarısını kadın ve kız çocukları oluşturmaktadır. Kadınlar, göçmen ve mülteci olmanın beraberinde getirdiği yoksulluk, güvencesizlik, dil, din, ırk ayrımcılığının yanı sıra sağlık sorunları ile de baş etmek zorunda kalmaktadır. Göçmenlerin çoğu kayıt dışı yaşamak zorunda kaldığından, göçmen kadınların yaşadığı sağlık sorunları devlet hastaneleri tarafından çözülmediği için farklı yöntemlerle kendileri...